Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Biri travbane

Travtrener André Henning Stensen og Liv Pedersen

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Biri
Ring oss for alle oppdrag. Mobil: André 97 65 72 73 Liv: 41 42 94 97
Vi holder til på Biri Travbane. Banen langs Mjøsa med fantastiske treningsmuligheter. André hjelper deg med alt av trening og kjøring av travhester. Liv rir montéløp og kjører også travløp. Ring oss for hjelp.

Travtrener Kim Mathisen

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

Biri
91 79 28 41
Jeg har totalt ni stallbokser i min trenerstall på Biri. Jeg har valgt å drive en mindre bedrift, da det gir meg oversikt og bedre oppfølging av hver enkelt hest.  Samtidig gir dette meg muligheten til å bli godt kjent med mine hesteiere, noe som igjen gir et godt og fungerende samarbeid. Jeg driver med temming og innkjøring av unghester og variert trening av løpshester. Vi legger vekt på hestenes trivsel og ser hvilke behov hesten har i forhold til fysikk og mentalitet. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hesteprat.

Travtrener Glenn Kramer Stenberg

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

2235 Matrand
90 02 39 56
Det er en glede å ønske nye og gamle kunder velkommen til Kramer & Kisen med nyetablert stall ved Konsvinger. Vi tar gjerne i mot din hest, vårt team som består av svært faglig dyktige folk vil gjøre alt for at alt skal lykkes best mulig. Oss kan du følge via hjemmesiden og få ukentlige oppdateringer på hva som skjer på stallen, og med våre hester i Norge og Sverige. Vi vil også oppdatere deg med tips, kommentarer og resultater fra løpene hvor stallens hester er i aksjon. Vi ønsker samtidig nye og gamle hesteeiere velkommen!

Travtrener Kjetil Helgestad

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

2848 Skreia
Mobil: 91 74 59 99
Velkommen til Toten Trav AS. Vi har kanskje landets beste treningsmuligheter å by våre kunders hester ettersom vi har fillialer hjemme på gården, på Biri Travbane og på Nannestad Treningssenter. Kjetil har ansvaret for trening, kundebehandling og det daglige arbeidet med hestene. Kai Johansen er også med på laget. Pluss flinke stallfolk i Ida, Kenneth, Stine, Reni, Torstein, Camilla og Thea. Bror er fast veterinær og er med i stallen 2 ganger i uka for å holde hestene i orden, og for å finne eventuelle skader på et tidlig tidspunkt.