Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24-profilen: Charlotte Steine

Del:  

Charlotte Steine (24), opprinnelig fra Norheimsund, har alltid vært hestejente og gikk i stallen med pappa Håkon istedenfor å gå i barnehagen.  Hun ridde sitt første monteløp i 2006 og kjørte sulkyløp denne uken på Forus.  For ca. fem år siden flyttet hun til Rogaland og ble samboer

med travamatøren Stian Svendsen og de to har vunnet akkurat like mange løp, nemlig elleve.

Vi slo av en hyggelig prat med Charlotte som ikke jobber like mye med hest lenger, men engasjementet for travsporten, og spesielt monte, er like stort.

Aktuell:

Rappfots æresløp går av stabelen lørdag for 15.gang. Charlotte har deltatt i mange av de utgavene og til lørdag er søster Victoria på startstreken med Drageblæsen. Pappa Håkon B.Steine vinner løp som aldri før og Charlotte var ringside når han var involvert i en stygg episode i et V75-løp på Forus forleden. Det gikk heldigvis bra og er du fra Hardanger så tåler du en «trøkk».

Jobb/skole:

Jeg har for tiden permisjon fra jobben i Madla Handelslag der jeg jobber med reklame og sosiale medier.  Jeg og Stian fikk en datter i fjor sommer og jeg er for tiden hjemme med henne, men jobber 20%. Jeg hjelper også til i stallen med Stian og har også en hest selv, Vertigo Unique, som debuterte på Forus tirsdag.

Interesser utenom trav:

Jeg har vært og er hobbyfotograf på travbanen og med hest i mange år. Har også hatt noen oppdrag i den sammenheng. Ellers liker jeg både brodering og tegning.

Hvis du fikk endre noe i norsk travsport:

Jeg ville selvfølgelig gjerne hatt større premier som de fleste andre.  Slik at de mange som legger ned mye jobb kunne få noe mer igjen, men først og fremst ville jeg gjort noe med de fysiske testene som nå er innført i forbindelse med montelisensen.  Montesporten har utviklet seg veldig de siste ti år og jeg er for fysiske tester generelt og at det skal stilles krav, men de passer ikke for alle i nåværende form og vi må tenke på rekrutteringen, spesielt i utkantstrøkene.  Vi har ikke råd til å utelukke noen selv om de ikke består testen i sin nåværende form.

 

Beste hest kjørt/ridd:

Rousseau Detain

Hvor kommer Vertigo-navnte fra:

Pappa hadde prøvd å få godkjent mange forskjellige navn hos DNT, men fikk ikke gjennomslag. Så hørte vi plutselig en Bjørn Eidsvåg-sang på radioen der han synger vertigo og slik ble det til.

Beste travminne:

Når jeg vant mitt første løp i 2009 med Rei Spika og når pappas Thai Lady ble toer i hoppederby i 2006, da var jeg ringside på Bjerke.

Har du vært redd i løpsbanen, enten som kusk eller rytter:

Ja, mange ganger. Det går fryktelig fort og ris/kjøres på fryktelig små marginer. I grunnen rart at det går bra mange ganger.

Favorittkusk/rytter:

Jeg har respekt for en hestekar som Eirik Høitomt.

Spiller du på hest:

Nei. Det er hesten jeg har interesse for og jeg er som oftest alltid på stallsiden når jeg er på travkjøring.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!