Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Jobb ledig/søkes

Hanne Brendengen (29.mai)

Telefon

E-post

Beskrivelse

Hanne 93044718
Er på utkikk etter jobb, 50% - 100%. Er ei jente på 29, snart 30 år, som er på utkikk etter en deltids- eller fulltidsstilling.Har holdt på med hest så lenge jeg kan huske (både trav, rid og noe galopp). Gikk travtrenerutdanningen 2018/2019, og er straks ferdig med et år som trainee på Norsk Hestesenter. Jeg har i løpet av året som trainee fått en del erfaring med administrativt arbeid, og tar gjerne en jobb som innebærer kontorarbeid i tillegg til stall (50/50 f.eks). Skor noe selv, og har amatørlisens (kjøre).Ønsker noe i Hadeland/Toten/Gjøvik området, og gjerne med mulighet til å ta med egen hest.Referanse/attest kan sendes om ønskelig.

Bjørn Rishaug (1.nov)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Ler
Bjørn 957 89 245
Stall Rishaug, oppdretter av B.R. hestene søker ansatt til sin oppdretter virksomhet snarest.  Tlf. 95789245 el. e-post bjorish@online.no

Stall Anders Lundstrøm Wolden (26.okt)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

Bjerke Travbane
Anders 988 75 470
Lærling søkes til min stall på Bjerke Travbane. Vi har en fin blanding av unghester og løpshester, starter jevnlig i Norge og Sverige. Vi søker en lærevillig lærling til et godt miljø her på Bjerke. Vi er en rekke personer på stallen og alle sammen lærer av hverandre. Vi kan være behjelpelig med bolig i umiddelbar nærhet. Ring for en uforpliktende prat. 

Geir Gudmestad (28.august)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

4346 Bryne
Geir 976 22 364
Trenerstall med mange fine hester, søker medarbeider. Erfaring med kjøring/trening av travhester er nødvendig. Ordnede arbeidsforhold og mulighet for løpskjøring. Er du interessert?  Skriv litt om deg selv og send til egudmest@online.noHar du spørsmål, kontakt Har du spørsmål, kontakt Geir tlf 97622364.

Team Tjomsland (5.aug)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Gården i Søgne
Øystein 932 34431 - Kristian 906 12473
Team Tjomsland har ledig en fulltidsstilling som stallmedarbeider på vår filial i Søgne. Du må kunne beherske på ridning og kjøring. Vil du bli med på laget vårt og jobbe med toppindivider på en av Norges fremste tranerstaller. Du må være en ansvarsfull, pålitelig og arbeidsom person med erfaring, som virkelig brenner for travsporten. Gode betingelser for rett person, lønn etter avtale. Send gjerne mail til oystein@tjomsland.com så kontakter vi deg ved interesse.(Øystein) 932 34431 ~ (Kristian) 906 12473

Morten A. Pedersen (29.juni)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

Nannestad
Morten 901 68 293
Søker en seriøs og lærevillig lærling til min stall på Nannestad Hestesportsenter. Her har vi en fin blanding av unghester og fine løpshester. Det er et meget godt arbeidsmiljø her og rett person kan lære og ikke minst oppleve mye. Ta kontakt. 

Mattias Djuse (9.des)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Litt nordvest for Stockholm
Mattias 0046 -70 298 29 27
Mattias Djuse söker personal till sitt växande stall med 20 st 1-åringar, 30 st 2-åringar och ett 20-tal 3-åringar av toppklass. Bra förhållanden. Lön enl avtal. Bostad finns på träningscampen Hårby Gård, 40 min fr Solvalla/Stockholm. Gärna två kompisar. https://www.travsport.se/licensinnehavare/visa/593763/transtat?source=S

Bjørn og Turid Rishaug (20.aug)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

7234 Ler
Bjørn eller Turid 959 14 000
Oppdretter av B.R.-hestene søker voksen, ansvarsbevisst, gjerne skokyndig medarbeider til sin oppdrettervirksomhet.  Her får du jobbe med flotter avlshopper og unghester.  Du må kunne kjøre traktor og div. andre maskiner. Ta kontakt for nærmere info.   

Blekkan Trav (16.aug)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

Jakobsli
Jomar på 920 38 208 eller Tove på 995 69 145
Stallansatte søkes! 100% og 50% stilling ledig for snarlig tiltredelse.  Må være vant med å kjøre hest, arbeidssom og ryddig. Lønn etter avtale. Kontakt oss her på facebook / Jomar på 920 38 208 ellerTove på 995 69 145

Stall Success V/Karina Vudduaune (7.aug)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Biri Travbane
Karina 913 35 309
Stall Success søker lærevillig og travinteressert lærling til vår stall på Biri travbane. Vi har en stall med 9 spennende løpshester. Som lærling på vår stall vil du få ta del i alt arbeid i stallen, trening av hestene – både kjøring og ridning, samt reise på løp hvis ønskelig.Kan være behjelpelig med anskaffelse av bolig. Foto: Trav24.no

Vegard Lundstrøm Wolden (3.juli)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Fannrem
Vegard 919 17 101
Travtrener Vegard Lundstrøm Wolden søker lærevillig lærling til sin bedrift. Team Wolden har en flott blanding av toppstammede og spennende unghester samt løpshester. Vi satser ekstra mot de store løpene og jobber både med kortsiktige og ikke minst langsiktige prosjekter. Er du interessert i å bli med på veien så ta gjerne kontakt for en prat.  

Andrea Emilie Frednes (8.juni)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

Sandefjord
Andrea 46 83 36 04
Jeg ser etter en jobb i travstall på fulltid. Jeg er ei jente på 25 år som holder til i Sandefjord. Har både bil og hengerlappen. Har lisens i forhold til monte/kjøring. Ser nå etter en stall jeg kan jobbe hos for og utvikle meg selv å interessen jeg har for sporten. Jeg har ambisjoner og ønsker og satse på hest. Så derfor håper jeg nå det er noen som ønsker og satse på meg!Vil helst ha mulighet til og pendle, men er ikke redd for å kjøre et stykke.Jeg har ingen problemer med sene/lange arbeidsdager. Godt vandt med stallarbeid. Har selv to hester som jeg helst ønsker med på kjøret om det kunne vært mulig. Hester: Kenni Island og Movescount. Så jeg slipper og pendle mellom to steder. Per dags dato holder jeg til hos Stall wessel, hos travtrener Martine. Jeg har også hjulpet til må andre travstaller som ekstra hjelp da behovet for fulltid ikke har vært så lett og få til. Har også vært med på øvrevoll og ridd så vidt det er av galopphester hos Gina Mathisen i andebu.Jeg er oppstartsklar i sommer/høst eller etter avtale. Jeg er ei stå på jente og får ting gjort. Jeg er uredd og elsker utfordringer. Bare å ta kontakt ved spørsmål. Foto: PrivatFoto under: Erling Sæthre-Hansen/Montebello Foto

Julie Azora Olsen (30.mai)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

Østfold/Follo
93 65 46 18
Jeg er for tiden på utkikk etter ny fulltidsjobb i stall med oppstart i September 2018. Bosatt 15 min fra Momarken, disponerer bil. Erfaring med alt av stallarbeid og ridehest, ingen erfaring med travhest, men lærer fort. Vant med unghester. Punktlig, ansvarsbevisst med engasjement. Har referanser.

Lars Magne Søvik (18.mai)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Granum Gård
Lars Magne 907 91 507
Sommerjobb på Østlandet?  Med mulighet for videre jobb om ønskelig utover høsten. Lars Magne Søvik på Granum gård søker etter sommerhjelp til sin stall, da de nåværende ansatte skal på ferie/sykemeldt i sommer. Tidsperioden er fra nå og utover. Hester du vil kunne jobbe med i perioden er Ask Eld, Daarling Am, Lady Lara, Tracy Kronos og Catch A Volo blant annet.  Granum gård ligger sentralt til kun et steinkast fra Torp flyplass i Sandefjord. Høres dette spennende ut, ta kontakt med Lars

Odd Arne Sagholen (19.april)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Mysen
Odd Arne 901 37 395
Travtrener Odd Arne Sagholen søker ansatt/lærling/deltidarbeider. Er åpen for alle muligheter. Har stall på Momarken Travbane med 20 hester. Kan tilby bil i jobben og er behjelpelig med bolig. Bare ta kontakt. 

Frode Hamre (23.mars)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Larvik
Frode 915 89 855
Stall Hamre søker en heltids ansatt som oppasser. Vi har mange fine hester å jobbe med som stadig hevder seg i løp. Bli med i et velfungerende team hvor det sosiale også er viktig. Vi er behjelpelig med bolig i nærheten. 

Morten Almeland Pedersen (19.jan)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

Nannestad, Maura
Morten 901 68 293
Er du interessert i å jobbe på Norsk Travsportsenter AS på Nannestad. Morten Almeland Pedersen trenger personell. Både fulltid og lærling er interessant. Må være en pålitelig og selvstendig person som får en egen avdeling i stallen. Bare ta kontakt. 

Frode Hamre (4.jan)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Larvik
91 58 98 55
Gematria, Karmland Anna, U.F. Andover Again og Calina (bilde) har alle vunnet V75-løp i 2017. Nå søker de ny oppasser da nåværende skal begynne i ny jobb. I tillegg har vi en del veldig spennende unghester. Vedkommende må regne med en del reising. 

Unghestsenteret i Vestfold (28.nov)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

Sandefjord
Kåre Andersen 90 58 73 31
Vi søker nå etter en person til en deltidsstilling hos oss på Unghestsenteret i Vestfold .  Fordel med god kjennskap til travhest.  MÅ ha sertifikat og egen bil !  Deltid og helger . Snarest

Bjørn Goop (20.nov)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Frankrike
Bjørn Goop 0046 705 450 145
Hästskötare sökes till Franska filialen. Är Du sugen på att Jobba i vårar team i vinter?

Gøran Antonsen (25.okt)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

Mysen
Gøran 97015118
Stall Antonsen søker to fulltids ansatte etter at stallen har ekspandert med en rekke unghester og en ny stall. Vi søker etter erfarne og hestevante folk som har godt håndlag med hest. Vi kan tilby et godt miljø, gode betingelser og bolig. Vi har en del løpshester og masse spennende unghester. 

Jo Svenstad (11.aug)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

Eina
99 53 70 48
Ønsker lærling i full stilling eller ambisiøs person med lisens som ønsker å kjøre litt løp til stallhjelp to ganger pr. uke. Vi har bolig på stedet og masse fine ung- og løpshester på stallen. Ta kontakt for en hyggelig prat. 

Lars Magne Søvik (3.juli)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Granum Gård Sandefjord
Lars Magne 90 79 15 07
Travtrener Lars Magne Søvik har flyttet sin virksomhet til flotte Granum Gård i Sandefjord. Han søker i den forbindelse en lærevillig lærling til å jobbe i teamet. Her får man jobbe med masse fine løpshester samt flere spennende unghester. Både varme og kalde. Stallen har hester som Remee La Marc, Ask Eld, Kenni Island, May Lucifer og Daarling Am. Her får du muligheten til å lære og samarbeide i et godt miljø. Ta kontakt for en hyggelig prat. 

Frode Hamre (2.juni)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Ulleberg Gård, Larvik
Frode 91 58 98 55
Søker erfarent personell fra 15.juli som oppasser for V75 hester m.fl. Må ha jobbet med trav, bolig kan skaffes. Chief Orlando (bilde) og Bruno Di Quattro er aktuelle hester å jobbe med. Ta kontakt.

Jan Roar Mjølnerød (31.mai)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Halden
Jan Roar 41 54 11 10
Travtrener Jan Roar Mjølnerød søker lærling eller stallansatt for jobb på stall. Vi har mansse unghester, løpshester og et godt miljø på stallen med flere ansatte. Bolig finnes på stedet. Man bør være interessert i å lære og jobbe, ellers ingen spesielle krav. 

Team Buller’n & Malmin søker stallansatt (3.mai)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Vestre Ådal
Trond 906-92268, Kristian 918-58646 Line 909-67144
Karina Vudduaune har vært hos oss i 8 år, hun har vært en fantastisk ansatt og har tatt hånd om en rekke av stallens topphester opp igjennom årene. Passhestlisten hennes har inneholdt hester som Mr. X.F. Royal, Thai Broadway, Escape Boko og Kejser K.D., for å nevne noen. Nå har Karina søkt om opptak ved Starum, travetrenerlinjen, og vi er derfor på jakt etter hennes etterfølger. Vi er på jakt etter en person med høy komptanse og erfaring fra travsporten. Vi kan tilby meget spennende hester, topp treningsforhold, godt miljø, gode betingelser og flott leilighet på stedet for rette vedkommende. Ta kontakt med Trond  på tlf.: 906-92268, Kristian på tlf. 918-58646   eller Line på tlf. 909-67144 for mer info, eller send oss en mail på post@teambullern.nohvis dette høres interessant ut. 

Timo Nurmos (17mars)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Sverige
Andreas Løvdal +46(0)729990202 eller Raili Nurmos +46 (0)703198890
Stall Timo Nurmos søker 3 personer ganske så umiddelbart. Det gjelder jobb som oppassere. Må klare av å jobbe hardt arbeid og av og til lange dager. Trenger endel hestevane men kjøreegenskaper er ikke så nøye bare han/ho klarer å kjøre treningsjobb hjemme på gården. Fine hester og jobbe med og bra, dyktige personal. Kjempeflott gård med 1000m rundbane, rakbane og treningsbakke på 800m. Bosted finnes. Leilighet. Kontakt meg Andreas Løvdal på tlf +46(0)729990202 eller på mail: andreassenlov1@hotmail.com eller Raili Nurmos på +46 (0)703198890 (Timos frue)timo@timonurmos.com (Timos mail)

Linda Toscano (3.mars)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

New Jersey
Mona 001 609 4681450
Linda Toscano Stable i New Jersey USA søker stallansatte umiddelbart. Vi er lokalisert en time sør for New York City og The Meadowlands Racetrack. Vi søker etter groomer som er minimum 21 år, har førerkort, kan gjøre seg forstått på engelsk og villig til å lære. Erfaring fra trenerstall er et pluss, men ikke avgjørende.Vi kan tilby deg å jobbe ned toppstammede travere og pacere i et avslappet miljø med mange ansatte. Det blir mye reising på løp til mange forskjellige baner og mange nye vennskap å finne.Finner du dette interessant, vær vennlig å ta kontakt med norske Mona.

Steinar Hammersborg (23.jan)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

2337 TANGEN
Steinar 90 79 44 45
Lærling søkes. Ønsker en travinteressert lærling til vår stall på Tangen. Her får man gode muligheter til å lære masse og jobbe med fine hester. Vi tilbyr rett så bra betingelser til rett person. Vi satser på unghester og har flere fine starthester i tillegg. Bolig finnes på stedet. 

Horni gård v Alf Stordal (21.des)

Adresse / sted

Telefon

Fax

Hjemmeside

Beskrivelse

1339 VØYENENGA
Alf Stordal 90 61 76 06
Mail: alf@horni.no
Horni gård v Alf Stordal søker etter stallansatt og/eller lærling. Vi kan tilby ett hyggelig og profesjonelt miljø med mange flotte hester og hesteeiere. vi har både egentrente og privat trente hester oppstallet. 2015 startet vi 51 løp , 18 første, 4 andre og 5 tredje premier. 2016 startet vi 30 løp,    9 første, 4 andre og 2 tredje premier. Stallen ligger meget sentralt til på Østlandet 20 min til Bjerke og 40 min til Drammen, Vi kan tilby bolig på gården, ha med egen hest, gode rutiner og ordnet arbeids tider, Ta kontakt for en uforpliktene prat.

Team Bullern/Malmin (28.okt)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

Vestre Ådal
Kristian 91 85 86 46 Trond 90 69 22 68 Line 90 96 71 44
Har du lyst å jobbe hos en av norges mest suksessrike travtrenere i et av de største og beste stallmiljøer i landet? Team Bullern med Trond Anderssen og Kristian Malmin i spissen søker nå en ansatt til stallen i Ådal hvor man får jobbe med mange veldig gode hester sammen med rutinerte kolleger man kan lære mye av. Stallen har hatt kanoner som Thai Tanic, Megaman Neo, Thai Broadway, Yarrah Boko m.fl. og har ved en rekke anledninger vært landets mestvinnende. 

Team Øystein Tjomsland (20. september)

Adresse / sted

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Sørlandets Travpark
Team Tjomsland søker to heltidsansatte til Sørlandets travpark   Team Tjomsland har ledig en stilling som stallmedarbeider på Sørlandets travpark. Vi søker også etter en person med utvidet ansvar for personalet og andre nødvendig arbeidsoppgaver.. Vil du bli med på laget vårt og jobbe med toppindivider på en av Norges fremste tranerstaller. Du må være en ansvarsfull, pålitelig og arbeidsom person med erfaring, som virkelig brenner for travsporten. Gode betingelser for rett person, lønn etter avtale. Send gjerne mail til oystein@tjomsland.com så kontakter vi deg ved interesse.(Øystein) 932 34431 ~ (Kristian) 906 12473

Reanate Aarlie (5.september)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Gomnes Gård, Røyse
Reanate 45 46 53 80
Lærling søkes!  - Ønsker du å jobbe i ett trivelig miljø der latter og humor er en stor del av hverdagen? - Er du glad i hester og trav? - Er du imøtekommende og pålitelig? - Vil du jobbe i team sammen med andre på både 2 og 4 ben?- Er du interessert i en variert hverdag med mestring og utfordringer? Stall Aarlie er en liten profesjonell trenerstall på Gomnes utenfor Hønefoss. Her er det alt i fra føll, avlshopper, unghester, problemhester, rehabiliterings hester og løps hester.  Her skal alle trives. Ansatte, eiere, samarbeidspartnere og ikke minst hestene!

Søker jobb trener, 1.mann eller hovslager i Europa (25.aug)

Telefon

E-post

Beskrivelse

Christian 0046 70 27 29 247
Jeg heter Christian Gustafsson, er 47 år, jobber nå som hovslager men er sugen på å begynne med trav igjen. Jeg har jobbet hos Erik Bergløf i 10 år, vært førstemann hos familien Goop i 8 år, vært hovslager hos Per Henriksen i 1 år og har vært hos Jori Turja i Italia. Har også vært privattrener i Norge og Tyskland i 2 år. Har vært så heldig å være med å trene opp mange stjernehester, har også 3 års erfaring hos veterinær Sven Renö. Har sertifikat BE CE og har selv vunnet ca 90 løp. Jeg er en glad og god värmlending og ring gjerne for en hyggelig prat.