Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

V75 x 2 for Helgestad/Høitomt

Sport
Del:  

Toten Trav AS har virkelig funnet nøkkelen til langvarig form på sine stallhester. Lørdag ble det to V75-seire for Kjetil Helgestad og hans disipler på Leangen. Og kusk på begge vinnerne 

var som så ofte før, Eirik Høitomt. 

Først ut var en knallgod Valle Storm (e.Tekno Odin) i V75-3. 6-års hingsten som vant DNTs Høstfinale og slo hester som Ådne Odin, Vill Solen, Troll Solen og Wellek som 3-åring kan opptre hissig. Da er han best på sprint. Lørdag viste han virkelig klasse ved å ta i mot også over full distanse. 25.2/1000 meter tålte han fint. På oppløpet prøvde Alsaker Pumbaa seg men Valle Storm var strålende til seier på 1.25.1/2140 auto og kan plusse ytterligere 50.000 til sitt grunnlag. 

Eiergjengen bak Stall 4 rette fikk kanskje syv denne lørdagen? Nils Ø. Vallesether er oppdretter. Her må også mamma Sunnmørsjenta få skryt. Den 23-år gamle avlshoppa hadde tre av sine tolv avkom til start forrige uke. Samtlige vant! Valle Grim, Valle Grom og Valle Storm kom først til mål i sine løp. Det er imponerende. 

Stallen ventet ikke lengre enn til V75-4 med å legge på til to strake. Kjappe Always On Time (e.Revenue) er virkelig en hest som vet hvor målet står. På sine 58.starter var lørdagens V75-seier den 21. i rekken. Ikke nok med det, Mette Teigens 6-åring ble samtidig millionær når han svarte opp hester som The Last Ticket og Baritron på oppløpet og vant Sigbjørn Rishaugs Minneløp på 13.5/2140 auto. Stall Bekke er oppdrettere av den nybakte millionæren. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn