Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trø Hera sørget for jubel i Jessen-leiren

Sport
Del:  

Mrs og Mr Jessen, henholdsvis Kristin og Simen Bjørbæk Jessen kunne lørdag stolt heve de fine glasspokalene i været etter at stallens Trø Hera spurtet inn til seier i den aller siste 

utgaven av Arne Sems Minneløp under V75-kjøringen i Drammen. 

Aller siste utgave fordi Drammen Travbane, som er inne i sin siste sesong som totalisatorbane, har besluttet å ikke prøve å videreføre sine storløp til andre baner etter at Drammen er lagt ned. 

Derfor var det nok ekstra stort for ekteparet å kunne vinne dette løpet som har hatt så mange fine vinnere, inklusiv Briskebyrappe og Ulsrud Tea. 

Fra femte utvendig ble Järvsöfaks-datteren sendt i angrep med en drøy runde igjen. Foran seg fikk de Stensvik Marikken. I front satt favoritten Børke Balderina og Lustra ida. Førstnevnte slo på galoppen når presset ble for hardt i den siste svingen. Da gjorde Jessen det seiersgivende trekket med å dra ut i fjerdespor. Lederen brukte noen meter for å komme seg klar av feltet slik at lederryggens Osen Prinsessa skulle få fritt frem på innerspor. Hun ledet løpet til det var igjen to meter. Da først fikk Jessen kastet Trø Hera det lille nødvendige foran (bilde). 

Hoppa travet 1.28.1/2140 volte. Seieren var verdt 70.000 kroner. Det betyr at hun har vært på trippelen i seks av de syv siste startene. Så langt i 2019 har hun tjent 157.000 kroner. Totalt står det nå 763.777 kroner på konto. 

- Dette var virkelig stort sa trener Kristin Bjørbæk Jessen på seremoniplass. Hun har hatt sine helseproblemer. Nå har vi fått trene og starte henne litt regelmessig og alt virker bra nå. Dette skal vi feire i kveld, hele familien. 

Stall Trø Hera eier hoppa som nå har vunnet 15 løp i sin karriere. Marianne Klepaker og Egil Tveit er stolte oppdrettere. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn