Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Tre seire på Åby

Utland
Del:  

Det ble en kanondag på Åby for de norske. Trond Bullern Anderssen og Kristian Malmin sendte avgårde tre hester. To av dem vant. Orlando Classic (e.Orlando Vici) ledet hver meter av sitt løp. 

På oppløpet gikk det styggfort og 4-åringen kunne enkelt ta sin fjerde strake seier. Han er fortsatt ubeseiret. Vinnertiden ble 1.16.8/2140 auto og førstepremien lød på 30.000 skr. 

Floris Baldwin galopperte seg bort bak bilen og endte sist i et lite felt før Luxury Tile skulle avslutte dagen. 

Hun var bra med fra start i sitt V86-løp og kom seg ned i lederryggen i det høye tempoet. 07/500 meter. Absolut Gehör og Joyride Cane kjempet der fremme. I den siste svingen galopperte lederen som slagen. Det forstyrret Muscle Hill-datteren en smule som tapte en liten lengde mens Joyride Cane fikk et par pengder inn i oppløp. Luxury Tile fikk opp farten igjen og avgjorde veldig enkelt (bilde) på knallfine 1.11.1/1609 auto. 70.000 skr vanket i førstepremie til Vestmarka AB, c/o Ståle Lindgren. 

Ikke rart Cecilie Kristiansen og Nedia Røsaas smiler og er blid. De holder et godt tak i Luxury Tile (venstre) og Orlando Classic i stallen etter løpet. 

Tom Erik Solberg var også på plass på Åby. Med seg hadde han Karin Hauges Call The King (e.Great Challenger) som imponerte på Solvalla sist. Det ble et litt merkelig løp med Arwen T. Dream rasende 40 meter foran feltet i 12-fart første runden. Fra andre utvemdig sendte Solberg i vei etter 650 meter. de tok seg opp i rygg og på den siste langsiden var det omtrent slutt for lederen. Da stakk Call The King umiddelbart til flere 30-40 meter som omtrent holdt til mål. Vinneren travet 14.2/2140 auto og fikk 30.000 skr. 

Foto: Privat 

Foto løpsbilde: TR Bild

Tips en venn