Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Tekno Jerken velkommen

Annonsørinnhold
Del:  

Tekno Jerken er en tøffing av de sjeldne. Han var tidlig ute og vant løp allerede i mars som 3-åring. Samme år ble han fjerde i Kriteriet. Han vant siden Kong Olavs Æresløp, han

vant kval til Svensk Derby og hadde bare Månprinsen AM foran seg i mål i finalen.

I norsk Derby vant han også sitt kvalifiseringsløp og ble fjerde i finalen med en ulykksalig galopp. Som eldre har han vunnet Bork Rigels Æresløp, blitt Norgesmester, vunnet Trygve Diskeruds Minneløp, en rekke stayerløp også ble han toer i Unionskampen bak Tekno Odin på 19.9/2100 og i Nordisk Mesterskap i Finland med galopp.

Han har vist en vilje få forunnet og kommet tilbake gang på gang. 109 starter endte med 20 seire i hardest mulig konkurranse. I tillegg har han vært på trippelen i ytterligere 35 løp. Tekno Jerken er et glansbilde av en hest med fantastisk fysikk og teknikk som en varmblodshest. 

Nå skal det bli uhyre spennende å se hva han kan levere i avlsboksen. Alle forutsetninger er der. 

Trav24 ønsker Tekno Jerken velkommen i HIngstekatalogen - 2019

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2019. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har også gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Foto: Trav24.no

Tips en venn