Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Raja Mirchi velkommen

Annonsørinnhold
Del:  

Raja Mirchi er et av de aller største talentene til Viking Kronos. På sitt beste var han omtrent uslålig. Rekorden satt han i kval til Elitloppet hvor han ble toer på 1.08.9, foran bl.a. Delicious. 

I en herlig karriere vant han bl.a. løp som Svensk Uppfødningslopp, Ulf Thoresens Minneløp, Svensk Kriterium, Premio Going Kronos i Italia og ikke minst Svensk Mesterskap.

Avkom som Derbyvinner Cyber Lane 10.7 - 9 mill innkjørt, Treasure Kronos 09.7 - 4,9 mill, Target Kronos 09.9 - 3.1 mill, Rajesh Face 10.7 - 2.1 mill, Zara Kronos 1.3 mill, Calamaras Girl 11.4 - 1.7 mill gjør at han er en av de mest ettertraktede hingstene på markedet. 

Her hjemme har hester som Fernandinho B.R. og Amazing Dream gjort det meget bra. 

Trav24 ønsker Raja Mirchi velkommen i Hingstekatalogen - 2019

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2019. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har også gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Foto: Trav24.no

Tips en venn