Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Broadway Hall velkommen

Annonsørinnhold
Del:  

Broadway Hall startet kun som 2-åring. Da var han fullstendig overlegen og vant samtlige ni starter. bl.a. Breeders Crown, Lexington Breeders og Kentucky Sire Stakes finale.

Broad Bahn og Broadway Shooner vant begge Hambletonian, åpen klasse og Oaks (se video). Pilgrims Tai vant kval. til Hambo mens hester som Fashion Feline og Action Broadway tok hver sin kval og (sistenevnte) finale av Kentucky Futurity. Norskfødte Thai Broadway har tjent over 5 millioner kroner, Thai Investment er millionær mens Robin G.T. og Allaway G,T. begge har imponert ved flere tilfeller. Importer som Bruno Di Quattro og Broadway Legs. I Sverige har Mermaid Ås nesten tjent 4 millioner kroner.

Trav24 ønsker Broadway Hall velkommen i Hingstekatalogen - 2019

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2019. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har også gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Foto: Brodda Stutteri

Tips en venn