Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Party hele uka

Sport
Del:  

I Partyman (bilde) har eierne i Stall Partyman og trener Geir Flåten en spennende 3-åring. Det er en hingst selv om DNT på sine nettsider skrev at det var en hoppe som kostet 180.000 kroner

under Klasseløpsauksjonen 2017. 

I går var det klart for karrierens andre start. I sterk kontrast til pappa Yarrah Boko (bilde under fra sitt debutløp på Bjerke i 2014) så vet Partyman fortsatt ikke hvordan det er å tape travløp. Yarrah Boko på sin side travet fire løp uten å tjene en kroner før den fantastiske karrieren skjøt fart for alvor.

Fra tillegg satset Geir Flåten fremover etter en runde på Klosterskogen. Like etter satt de trygt plassert i tet med Cashless i rygg. Over halve feltet hadde galoppert når hestene kom ut av den første svingen. Eirik Høitomt satt fart på nestfavoritten Welcome Malcolm, som galopperte i tet i den første svingen, ned siste langside. Da økte Flåten på farten igjen. I front hadde de full kontroll på hendelsene og Partyman, som minner ganske må mye om sin far, travet unna og vant med en lengde til meget godt avsluttende Welcome Malcolm.

Vinnertiden ble 1.18.2/2120 volte. Førstepremien var på 12.000 kroner. Oppdretter er Bjørnar Høgseth. Partyman har nå vunnet løp mandag og fredag. Så spørs det om kretsen rundt også får ha party i helgene. Dette kan bli spennende. 

Geir Flåten har funnet storformen som trener og ikke minst kusk. På nyinnkjørt gård leverer hestene så det suser. På sine tyve siste oppsitt har han vunnet syv løp, tatt fire andreplasser og tre tredjeplasser. Det er en trippelprosent på 70!

artikkelen fortsetter under bilde...

Resultater: 

Foto: Partyman - Trond Pedersen

Yarrah Boko: Trav24

Tips en venn