Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

50.000 til Folkehesten

Del:  

Lovely Salt, Thai Holiday (bildet) og Dream Play kjørte om teten i DNTs Unghestserie. I følge Tjomsland hadde han 1.06 - 1.07-fart rundt første sving. Da valgte Tjomsland å slippe føringen til Dream Play som da fikk dirigere i front.

Galopp noterte vi på Beyonce B.R., Lucky Power og Jambalaya O.

Etter den tøffe åpningen kom I Have A Dream frem til dødens. I den siste svingen gjorde Eirik Høitomt det han kunne for at Folkehesten ikke skulle få åpning og i utgangen av siste sving var det sågar kontakt mellom I Have A Dreams sulky og Thai Holiday som tok et par galoppsteg.

3-års hoppen til de tusen eierne i Stall Folkehesten Sørlandet lot seg ikke affisere av insidenten og stilte seg umiddelbart i trav. Der fremme hadde Høitomt og I Have A Dream koblet et grep på ledende Dream Play på oppløpet men Thai Holiday fikk til slutt åpningen og når trener og kusk Øystein Tjomsland fikk vridd henne ut tre spor spurtet hun inn til sikker og imponerende seier.

Førstepremien var på 50.000 kroner og dermed utøker Stall Sørlandet sin fra før klare ledelse i kampen om førstepremien i den interne konkurransen. Vinnertiden ble fine 17.4/2140 auto. Oppdretter er Siv Teigen Bergslien.

- Det er utrolig morsomt når det går som dette. Med to seire på to starter kan det egentlig bare gå en vei nå sa vinnerkusken og lo. Men vi skal kose oss med dette så lenge det varer. Jeg har ikke plukket ut noen ny oppgave for henne nå, med over 60.000 i grunnlag blir det mindre løp å velge i. Jeg synes det var imponerende at hun kunne skifte tempo etter den åpningen. Fortsetter hun å prestere som nå er det de aller største hoppeløpene for 3-åringer som gjelder for henne sa en storfornøyd Tjomsland etter løpet.

Foto: privat

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!