Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

3-årige Thai Broadway 16.0/2100 i debuten

Del:  

Det kommer masse spennende 3-åringer ut i løpsbanen om dagen. I dag på Jarlsberg viste Trond Anderssen frem en ny fin unghest i DNTs Unghestserie for 3-åringer i Thai Broadway (bildet). Vudu Barsk og CC Boy hadde begge vunnet på Bjerke allerede i år. De kjørte

om føringen og midt på den første langsiden fikk Geir Vegard Gundersen stagget en hissig Vudu Barsk og sluppet til CC Boy i 13-fart. Sistnevnte har tydeligvis ikke helt skjønt alle gjeldende kommandoer i travsporten og Olav Mikkelborg fikk ikke svar når han ba om mer når Gunnar Austevoll angrep med favoritten Thai Broadway inn i den andre svingen. CC Boy var nesten nede i gangfart og da var det straka vegen til tet for Broadway Hall-sønnen som overtok midt i den andre svingen. Farten var 16.0/1000 meter.

Eirik Høitomt kom frem til dødens med Global Open mens Electra Glide slet litt med å holde følge i andre par utvendig runden igjen. Det var tre hester som skilte seg ut rundt siste sving. Lederen så veldig sprek ut og når Gunnar Austevoll ba om mer hundre meter fra mål bare skvatt hingsten etter Broadway Hall unna til enkel seier. CC Boy fulgte godt med til annen og er en veldig spennende hest mens Global Open var god tredje.

Vinnertiden ble meget fine 16.0/2100 auto på en svært gode bane. Eier er bl.a. bergenseren Terje Aspevik i Stall Grossere. Oppdretter er som vanlig Siv Teigen Bergslien når vi snakker om Thai-hester.

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!