Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Stepping Space slo Viola Silas

Del:  

Viola Silas stilte til start som stor favoritt i finalen av Breeders Criwn på Eskilstuna i går. Årgangseneren hadde ikke sin beste dag selv om hun ble nummer tre fra dødens. Viola Silas er hoppe og når vi snakker om pokaler, store penger og dette kjønn skjønner vi at det oser Roger Walmann lange

veier, også her.

Når målstreken ble passert var det Fast Photo-hoppa Stepping Space som var først. For Johan Untersteiner ledet 4-års hoppa hele veien fra sitt fjerdespor og påførte Viola Silas sitt andre tap i karrieren. Stepping Space utmanet samme Viola Silas i Hoppederby hvor hun ble nummer to. Goop-hoppa Pebbly snek seg også forbi Viola Silas.

- Hun er så startrask denne her at hun kan følge med et godt stykke opp i klassene sa Walmann etter løpene. Hun er en fighter.

Førstepremien var på 700.000 kroner og vinnertiden ble 14.2/2140 auto. Hun står nå med 1.3 millioner kroner i grunnlag etter gårsdagens store triumf.

Travkompaniets One To Many (e.Viking Kronos) tok seg av finalen for de 3-årige hingstene i en jevn sluttstrid på 13.8/2140 auto for Ørjan Kihlstrøm. Her kom favoritten Raja Mirchi bare på femte.

Vi skrev om Scarlet Knight under Avlshingst under lupen i forrige uke. I går vant Aisle Stand (e.Scarlet Knight) finalen for de 3-årige hoppene på 14.3/2140 auto for Per Lennartsson som favoritt. Hun er i likhet med Iceland som vant den svenske gulldivisjonen i går etter nettopp Scarlet Knight.Begge trenes av Stefan Melander.

Den siste finalen gikk til Prince Tagg. Den 4-årige hingsten travet 13.8/2140 og var helt overlegen til sjokkoddsen 33.12. Prince Tagg er etter Prince R.S. og som morfar finner vi norskfødte Tamin Sandy. Ralf Karlstedt trener og kjører. Med andre ord er det på ingen måte noe must å bruke de dyreste hingstene bare de er gode nok. Prisen på sprangene til tre av gårsdagens finalevinnere (Scarlet Knight, Fast Photo og Prince R.S.) er under halvparten av hva Viking Kronos sin som var far til den siste vinneren tyar for sine tjenester.

Husk at Fast Photo neste år befinner seg i Norge.

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!