Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Banker Hall ny i Hingstekatalogen

Del:  

Banker Hall (bildet) er førstemann ut i årets hingstekatalog her på Trav24. Og det er ikke en hvilken som helst hingst vi snakker om men en av de aller beste løpshestene som er tatt inn til Norge noensinne. Ser man på antallet av hans svenskregistrerte 2-åringer som allerede har godkjent

premielopp (våre mønstringsløp) er det virkelig en hingst som må bli en favoritt hos hoppeeierne.

Av hans 71 2-åringer som er født 2008 har 56 godkjent premielopp, det er 79 prosent. En ufattelig høyt antall på så mange avkom.

Banker Hall var en av Hambletonianfavorittene men hingsten hisset seg litt opp i tet og pullet bort litt for mye krefter til at han holdt unna, Banker Hall ble nummer tre. Han ble kåret til Årets 2-åring i USA/Canada og det er den høyeste utmerkelse man kan få som travhest. Hingsten vant flere storløp som Breeders´ Crown,Yonkers Trot og Colonial Trot for å nevne noen. Han viste sin ekstreme kapasitet gjennom å tjene utrolige 1 million dollar på under tolv måneder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du å profilere din avlshingst er Trav24.no stedet for deg. Hver dag er det tusenvis av travfrelste innom våre sider, en stor del av disse er også lesere fra Sverige og Danmark.

Fra og med nå og ut juli måned vil din hingst få en egen helsides annonse under "Hingstekatalogen 2011" som ligger til venstre i Travets Gule Sider. I tillegg vil du bytte på forsideplass med de andre hingstene som er med på vår største reklameplass på forsiden. Med andre ord, jo før du bestiller plass, jo lengre ligger din hingst synlig.

Alle hingster blir også presentert via en redaksjonell nyhet. Trenger du hjelp til formulering av tekst og bilder er vi behjelpelig med det.

Ta kontakt med Roy på 986 191 86 eller på mail: post@trav24.no

Foto: Trav24.no

Tips en venn