Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hest gjennom isen på Voss

Del:  

Olav R.Flatekvål opplevde i dag sitt livs mareritt når han mistet en hest under trening på isen. Det var 5-års hoppen Nobody`s Wife som var uheldig og måtte bøte med livet. - Vi trente to hester på vannet i dag som vi ofte gjør. Vi var å sjekket istykkelsen som vi alltid gjør men av en eller annen

merkverdig grunn var det plutselig nesten ikke tykkelse på isen et spesielt sted, akkurat der vi kjørte forteller en nedbrutt Flatekvår til Trav24 i dag.

Hoppa var borte med vogn og sele på et sekund, jeg hang såvidt igjen med foten i road-carten men fikk kastet meg til høyre og slapp unna. Hesten og kusken bak var heldigvis oppmerksom å styrte bort fra ulykken. Det var snøscootere, fiskere og masse folk på isen så det var bare helt utrolig at det plutselig var et felt nesten uten is. Det var 13 minusgrader i dag. Om det er strømmene i vannet eller hva som gjorde dette får vi kanskje ikke svar på noengang.

Nå blir det ikke mer istrening?

- Tja man får seg en aha-opplevelse, det er det ingen tvil om men jeg venter i hvertfall til det har vært kaldt lenge nok slik at isen er enda tykkere, jeg er ikke skremt fra å trene på isen man kanskje skal vi kreve enda større sikkerhetsmargin avslutter Flatekvål.

Foto: Trav24.no (PS: Hesten på bildet har ingenting med hendelsen å gjøre)

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!