Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kanna til Greis Vinn og Cassius Hall

Del:  

Kampen om den gjeve Hesteeierkanna ble avgjort på Leangen i går og vi fikk se to meget fortjente vinnere i løpene. Dyktige Arve Sjoner satte umiddelbart press på lederen i kaldblodsklassen med Greis

Vinn og de fikk overta teten etter drøyt 600 meter. Etter det ble det lett for den ferske V75-vinneren til Arne Dahlen fra Melhus. Hongslo Sokka angrep på oppløpet men ble kontant avvist av Moe Odin-sønnen. Beljue Gutten ble tredje og vinnertiden ble 30.7/2160 volte. Seieren i går var den femte for året og med gårsdagens førstepremie på 35.000 er årsnettoen oppe i 121.000 kroner.

Knut og Randi Buvarp fra Namsos kan ha gjort et meget godt kjøp når de handlet inn Cassius Hall. Den svenskfødte 4-åringen etter Angus Hall fikk det bare såder til på østlandet, men har nå vunnet fem av seks løp i Trøndelag.
Tet fra start til mål i varmblodsoppgjøret om Hesteeierkanna var oppskriften. Etter moderat fart underveis var det masse krutt igjen på oppløpet og seieren ble meget enkel. Vinnertiden ble 18.2/2160 volte. Chiquita Dancing ble andre mens Kisstheboysgoodbye sikret seg tredjeplassen.

Foto: Målfoto Leangen

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!