Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nå kommer de første avkommene

Utland
Del:  

Yarrah Bokos eldste årgang er 3 år. Fine Master Of Trix viste seg frem på en strålende måte i fjor som 2-åring når han travet 1.15.0 med galopp. I går gjorde Darling Godiva 

sin årsdebut i Halmstad. Lars I. Nilsson-hoppa er etter Simb Laika men var ikke mye spilt i totoluka. 

Yarrah Boko-datteren stakk rett til tet for Christoffer Eriksson. Lutfi Kolgjini kom farende på den første langsiden og fikk overta føringen i andre sving med storfavoritten Carolina Reaper (e.Muscle Hill), trent av sønnen Adrian. Forøvrig en lillesøster til selveste Raja Mirchi og Lavec Kronos. Det var liten fart over det hele til å begynne med. Runden gikk etter 21.1. 

På sisterunden ble farten skrudd voldsomt opp og som vanlig får de som slikker ryggen til Kolgjini som oftest muligheten. Darling Godiva fulgte veldig fint med en drøy lengde bak sammen med Golden Girl DT. 

I brekken så fortsatt favoritten helt uslålig ut men Darling Godiva viste herlig innstilling. Avsluttet siste 1000 på kruttsterke 1.12.7 og vant med en god lengde på 1.17.1/2140 volte. Det ga 50.000 kroner i belønning. Carolina Reaper var like mye på indre bane som i første spor på oppløpet. Hun ble tredje. Vinneroddsen var hele 43.67. 

Her er Yarrah Boko (bilde) i ferd med å ta farvel med travpublikummet etter en strålende løpskarriere. Kai Johansen og oppasser Darius Tamulevicius har et godt tak i giganten. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn