Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av lørdagens V75 favoritter

Spill
Del:  

Denne uken er det ikke mange favoritter som tiltaler oss. Vi har én vi mener skal vinne og det blir også dagens banker for oss. Ellers mener vi det oser spenning og mulige skreller her i flere løp. 

Emil Mollyn starter fra spor tolv i den første avdelingen. Kan det gå?

V75-1: 6.Bråtnesfaks - Magnus Teien Gundersen 42.1%

2100 auto, her blir det tetkamp mellom Balder Mollyn og Horgen Lynet. Vi regner med at Bjerring slipper med en formløs Maks Mollyn all den tid det er full distanse. Han har den aller kjappeste. Skulle Tengsareid få overta (om Balder Mollyn er i en oppbygningsfase og trenger ryggløp som sist) så tror vi det er snakk om en vinner. Kan ikke se Bråtnesfaks ta ned stallkameraten fra dødens selv om han var tilbake som en vinner sist. Andrespor og mange svinger i Drammen er nok ingen fordel favoritten. Spurtsterke Balder Mollyn og Emil Mollyn er heller ikke borte her selv om sistnevnte står vondt til. 

Foreløpig konklusjon: Vår favoritt her heter Horgen Lynet. 

Ønsker du å bli med på en spennende kupong. Da finner dere Trav24s kuponger her

V75-2: 1.Lastsundayinmay - Lars Anvar Kolle 36.0%

2500 auto, favoritten kan muligens forsvare sporet men over denne distansen tror jeg at Kolle slippet en feilfri Senet Island foran seg. Vi tror også Lastsundayinmay er aller best med ryggløp. Det er en jevn klasse hvor ingen peker seg ut. Constantine Coral blir spennende med et løp i kroppen. Står iskaldt til men det kommer vinnere fra disse sporene nesten hver eneste gang i Drammen. Garderinger er Logical Ilchi, Rio Division (fordel av distansen) og Betty. 

Foreløpig konklusjon: Feil favoritt

V75-3: 9.Mjølner Marius - Jan Roar Mjølnerød 48.6%

2100 volte, her mener vi Vital Vinter er vel så spennende som favoritten. Får balansekunstneren Høitomt i vogna for første gang, det kan utgjøre mye. Viste voldsomt fart mellom galoppene på Kloster sist. Mjølner Marius er nok vel så god og det er alltid vanskelig å se hvor bra hestene til Mjølnerød er. De kommer seg ofte med flere løp i skrotten. Odin Faks har veldig stor kapasitet, feilfritt snakker vi om en som må med på bongene etter vår mening. 

Foreløpig konklusjon: Grei favoritt men ingen alenestrek for oss. 

V75-4: 11.Moe Tyr - Tom Erik Solberg 68.3%

2500 auto, den soleklart beste hesten og dagens kanskje sikreste vinner. Distansen er et pluss gitt at vi snakker bakspor og Drammen. Runder alle til seier. 

Foreløpig konklusjon: Helt riktig favorittskap. Bør vinne på en normal dag. 

V75-5: 1.Revenge - Erlend Rennesvik 28.0%

1700 auto, dagens spillnøtt. Revenge var uheldig som galopperte sist men selv om hun tapte en del var det ikke voldsomt trøkk i hesten til slutt. Rask fra start som hun er kan vi snakke tet fra start til mål her. Om ikke er det veldig åpent. Vi likte Welcome sist men det er flere gode og ikke minst raske hester i mot her. Vi skal dekke godt opp. Darling Simoni og Jolanta synes vi også står spennende til her. 

Foreløpig konklusjon: Ja, usikker på hvem som bør være favoritt men Revenge på sitt beste har en fin mulighet. 

V75-6: 13.Brenne Blissi - Åsbjørn Tengsareid 28.9%

2100 volte, vi tror rett og slett ikke at Brenne Blissi henter 60 meter på en feilfri Børke Balderina i Drammen. Men så var det dette med galoppene. De kommer når som helst og hun er ikke til å stole på. Favoritten står dessuten 20 meter hardere ute både i forhold til formsterke hester som Stensvik Marikken og ikke minst Trø Hera. Vi tror Brennes gullhoppe får det tøft i morgen. Glem heller ikke en feilfri Osen Prinsessa. 

Foreløpig konklusjon: Feil favoritt for oss med disse forutsetningene. 

V75-7: 6.G. Jerken - Ole Gaute Gudmestad 47.9%

1700 auto, dette skal bli et uhyre spennende løp. Ingen henter en lengde på Finnskog Oda om ikke Kulblik vil. Og det tror ikke vi han vil heller. Sprint og Drammen, bedre forutseninger kan hun ikke få. Men motstanden er knallhard. G. Jerken og Valle Mattis er ingen kastekjepper. Finnskog Sjefen er faktisk den eneste som kan utfordre om føringen. Skulle den komme seg til dødens på et tidlig tidspunkt kan løpet være låst såpass lenge at det blir vanskelig for noen og enhver. Dette gleder vi oss til. Valle Ask, Ådne Odin og B.B. Terje T. er alle aktuelle for oss i et åpent løp. 

Foreløpig konklusjon: Vi mener G. Jerken er feil favoritt. 

Tips en venn