Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Master WikingBertoniToppstammet avlshoppe drektig med Bork Odin. Mo StineOdin Faks, Taj Vaiana, Dania HornlineKolnes JærvinnenGaupen henger i fin stand selgesGrace ScottErga Vinni, Erga Prinsesså, Åse Fryd,  OriaCatch The DayHvalstad OdinSong Of Redemption, Alm TeklaKingsrød BarskenTysvær TaraldAmong HastrupAlo GirlStaro Key WestCassius TrabirArtemis TrabirTysvær KongenHafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup Hestehenge NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Master WikingBertoniToppstammet avlshoppe drektig med Bork Odin. Mo StineOdin FaksTaj VaianaDania HornlineKolnes JærvinnenGaupen henger i fin stand selgesGrace ScottErga Vinni, Erga Prinsesså, Åse Fryd,   OriaCatch The DayHvalstad OdinSong Of RedemptionAlm TeklaKingsrød BarskenTysvær TaraldAmong HastrupAlo GirlStaro Key WestCassius TrabirArtemis Trabir,, Tysvær KongenHafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup Hestehenger NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Master WikingBertoniToppstammet avlshoppe drektig med Bork Odin.   Mo StineOdin FaksTaj VaianaDania HornlineKolnes JærvinnenGaupen henger i fin stand selgesGrace ScottErga Vinni, Erga Prinsesså, Åse Fryd,   OriaCatch The DayHvalstad OdinSong Of RedemptionAlm TeklaKingsrød BarskenTysvær TaraldAmong HastrupAlo GirlStaro Key WestCassius TrabirArtemis Trabir,, Tysvær KongenHafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup Hestehenger

Gjennomgang av V75-favorittene...

Spill
Del:  

Det er klart for en herlig V75 runde mot svenskene på Momarken. Unionstrav og vi har fin tro på at vi kan slå våre naboer denne gangen. Roli Eld (bilde) blir kanskje den aller største favoritten

denne runden. Vi lanserer noen herlig drag ved siden av vurderingene av V75 favorittene her. 

V75-1: 15.Jet Voice - Lars Anvar Kolle 32.2%

3140 volte, vi tror det kan bli langt frem for en hest som Jet Voice her. Fra strek kommer det ut to svensker med fin kapasitet i Kolgjinis Moruga og Svanbergs Dooley´s UNG. De står begge ganske tøft inne i grunnlaget men skal etter vår mening strekes før favoritten. Moruga er ikke travsikker og skulle Svanberg få prøblemer kan det smelle allerede i den første avdelingen. Soros Kronos, Raleigh og Nogara er spennende motbud om man dekker opp. 

Foreløpig konklusjon: Favoritt må med men blir ikke vår favoritt

Vil du bli med på en av våre kuponger eller systemer så finner dere dem her. Lykke til med spillet!

V75-2: 11.Miss Åslanda - Gunnar Austevoll 31.4%

2140 volte, her tror vi spillerne er rett på det hva gjelder favorittskapet. Miss Åslanda er god, stabil og veldig speedig om hun får rett løp. In Håleryd er aller best når hun er med i fremre treffen, det kan skje herfra med en fin start. Vi synes egentlig alle fra tillegg kan vinne i et veldig åpent løp. Fra strek er Towanda´s Classic og Balaine gode men de skal normalt sett få det for tøft mot de bak. 

Foreløpig konklusjon: For oss en helt riktig favoritt men kanskje ingen alenestrek.

V75-3: 1.Adiago Trot - Erlend Rennesvik 40.6%

2640 volte, dette er en mulig alenestrek for oss. Lynrask ut og det ser ikke ut til å være noen som har stort å tjene på og lage stort tempo her første biten. Da leder Rennesvik dette løpet fra start til mål. 

Foreløpig konklusjon: Helt riktig favoritt. 

V75-4: 6.Roli Eld - Adrian Solberg Akselsen 73.6%

2140 volte, her må vi ha med fire hester. Roli Eld har vært enorm i det siste og skal så absolutt være favoritt. Men spurtsterke Ådne Odin, formsterke Emil Mollyn og storskrellen Valle Ask skal med. Andrespor på volte behøver ikke bli riktig for favoritten. En litt svak start og han har mange å runde. Det lange oppløpet så absolutt fordel for hesten som er best å kjøre på langsidene. Om Østre finner ryggen til Trippson ØK med Emil Mollyn og luken kommer i løpet av sisterunden har han omtrent samme fartsressurser som favoritten. Valle Ask har skjult form og er en superskrell med maks klaff. 

Foreløpig konklusjon: Helt riktig favoritt. 

V75-5: 1.M.S. Triple J. - Frode Hamre 62.5%

2140 auto, storfavoritten leverte et helt vanvittig løp sist og må bli favoritt. Np melder i tillegg Frode Hamre om skoløs balanse. Kan fort lede fra start til mål igjen. Red Bar har fått løp i kroppen og er også ekstremt startrask. Tar Østre til takke med lederrygg eller klinker han til. Det kan bety forskjellen på en lås på to eller mange hester som kan vinne. Dayenne Lane, Amazing Dream og Mega Star aktuelle ved flere. 

Foreløpig konklusjon: Helt riktig favoritt og en vinner fra tet. 

V75-6: 4.Pastore Bob - Johan Untersteiner 62.6%

1640 auto, her kommer dagens sikreste vinner for oss. Alt tyder på at Gundersen Jr. slipper føringen til Pastore Bob og om ikke Donatomite blir ellevill og raser utvendig skal Untersteiner vinne dette løpet. 

Foreløpig konklusjon. Dagens sikreste vinner

V75-7: 3.Gigiolo - Lars Anvar Kolle 27.6%

2140 auto, et litt smååpent løp avslutter rebusen. Gigolo hadde vi likt å se en start til eller to før vi gjør opp en mening men han imponerte på sin måte sist. Om han ikke kommer seg foran så tror vi hesten vil få problemer. Vi kan ikke annen enn å sette Ecu de Mielou først. Han har kanskje ikke toppfarten inne til å vinne et løp som dette om det ikke blir tempo men Høitømt er en mester å i bedømme tempo. Han kjører kanskje frem utvendig selv. Vi må ha med hester som Marcello Wibb, Tyfon og Brodde her. 

Foreløpig konklusjon. En svak og feil favoritt for oss. 

Tips en venn