Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Årets første gåsehud ankom i går

Sport
Del:  

Og ikke på grunn av morgenkulda men hva Jan-Olov Persson og Øystein Tjomsland viste frem på Bergsäker og Forus. To 3-åringer avla sine debutløp og begge så ut til å være 

noe ekstra. 

Øystein Tjomslands Grisle Odin G.L. (e.Moe Odin) ble lagt rolig på utsiden av Stina Ø.K. de første 1300-1400 hundre meterne. Så trykket Tjomsland på gassen og hvilken avslutning hingsten viste opp. Med et trav som matcher enhver varmblods, uten sjekk la den seg i selen og fosset fra i 25-fart siste 500 meter. I mål var avstanden ned til en meget fin Biffmann Ø.K. rundt 20-30 meter. 

Vinnertiden ble 1.30.3/2040 volte. Førstepremien, som går til eierne i Stall Kungslaget 2016, var på 20.000 kroner. Det er Gustav Larsen som er oppdretter av lillebroren til hester som Aine G.L. og Grislefaksen G.L. 

På bilde avlegger stortalentet sitt prøveløp hjemme på Sørlandets Travpark sammen med stallkameratene Havglimt og Grisleprinsen G.L. De travet 1.35.6, 1.35.6 og 1.35.7. Alle etter Moe Odin. Mor til vinneren er Tangen Mari.

Tidligere på dagen sendte Persson Fräcke Prins (e.Bork Odin) ut i sin debut på Bergsåker. Han ledet sitt løp fra start til mål etter en sisterunde i 29-fart. Jimmy Jonsson hadde også en veldig fin 3-åring med i Tekno Jerven (e.Tekno Odin). Han kom fort opp i lederryggen fra tillegg med runden igjen. Rundt siste sving gikk de ut og presset lederen. Angrepet endte i galopp på oppløpet. Han rakk dog å få sin hest i trav igjen til annen. Vinneren travet 1.30.6/2140 volte mens Tekno Jerven var tidelet kjappere. 

Det ser soleklart ut at begge trenerne også har tenkt til å dominere storløpene i år. Vi er spent på fortsettelsen. 

Resultater:

Foto: Vidar Tjomsland

Tips en venn