Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit, Prins AliVelvatter (US),   Belle Reine,  SacrificeNorsjø Janka, Holen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.N, BonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo Torkdahl, Bless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.

Ukens hesteeier: Trond Willy Wilhelmsen

Del:  

Lill Adolf har Per Oleg Midtfjeld forvandlet fra å være en sliten medsmyger, til en tøffing som ikke går av veien for en fight. Trond Willy Wilhelmsen (bilde) eier, han er ukes hesteeier på Trav24.no

Navn: Trond Willy Wilhelmsen.

Jobb: Eiendomsinvestor.

Livsmotto: Orden før moro.

Eier av: Lill Adolf i V75-6.

Hvordan kom du inn i travsporten: Jeg kjøpte Hjarne Engholm som en ren impulshandling i 1984, hesten viste seg å ha en alvorlig lidelse og dermed fikk jeg kjøpe Hugo Hanover i stedet. Det var veldig proffesjonelt av selger Bjørn Sand.

Spiller du på hest: Ja, men langt fra så ofte som før.

Har du eid, eller eier du flere hester: Ja, etter Hugo Hanover dalte interessen for travsporten betraktelig. Det var andre ting i livet som var viktigere, men som med sirkushesten kjente også jeg lukten av sagmugg igjen. I dag eier jeg 24 hester, som står oppstallet i Norge, Sverige og USA.

Hvordan ser du for deg løpet lørdag: Jeg tror French Design får teten, med flere gode hester rundt i feltet tror jeg på en voldsom kjøring fra start. Det er en fordel for Lill Adolf: Nær sagt som vanlig er han undervurdert, men jeg tror han kan kjemper helt i toppen. Jeg håper og tror på en plass på "pallen".

Beste travbane å besøke: Det er Forus, helt klart.

Beste travminne: Det er lett. Da Rex Rodney vant Elitloppet i 1986 var jeg på plass, det var helt fantastisk. Det var en helt spesiell stemning rundt det løpet den dagen for oss nordmenn. Slike minner glemmer man aldri!

Om du fikk bestemme i norsk travsport, hva hadde skjedd: Det er flere ting. For det første mener jeg det er viktig å få på plass et system som gjør det mulig å drive sporten som næring, og ikke bare hobby. Det er viktig at sporten drives som en butikk, og en butikk må til enhver tid ha varer i hyllene. Hardtsatsende hesteeiere må tas vare på. Og de aktive må ha et ordentlig regelverk å forholde seg til.
Stadig vekk opplever vi situasjoner hvor regelverket har sorte hull og mangler for hva som er tillatt og ikke. Solberg-saken er et godt eksempel i så måte. Tom Erik Solberg kjører travløp en dag, blir tatt med promille og kjører igjen få dager etterpå. Dette handler selvsagt ikke om Solberg, men et manglende regelverk. I mine øyne må en promillekjører i sulky behandles likt med en som har kjørt bil med promille.
Vi har også andre og mer alvorlige saker friskt i minne med personer som har brutt travsportens regler, men blir tatt imot etter endt soning.
Det villeste jeg har lest er at de nå satser 60 millioner på markedsføring av travsporten, det er galskap all den tid det IKKE er orden i egne rekker først. Ordene kommer fra finansmannen som har tjent 50 millioner siden 2005.

Beste hesten du har sett: Mack Lobell. Seieren i Elitloppet 1988, det oppløpet er det råeste jeg har sett

Hva heter norges beste kusk: Det er mange gode, men Per Oleg Midtfjeld er utrolig undervurdert.

Hva heter norges beste trener: Utvilsomt Per Oleg Midtfjeld. Hans resultater taler for seg.

Hva synes du om premiefordelingen mellom varm- og kaldblodshester: Kaldblodshesten er kultur i Norge og jeg synes det er greit at den er noenlunde likt fordelt.

Du har ikke eid mange kaldblodshester, hvorfor: Nja, det vet jeg egentlig ikke. Jeg har kun eid Troll Tina, men er på utkikk etter en ordentlig god kalblods løpshest. Jeg vil ikke kjøpe unghest. Er det noen som har en ordentlig "blåser" er det bare å ringe, sier Wilhelmsen med et lurt smil.

Hvem vinner årets utgave av Oslo Grand Prix: Jeg er overbevist om at Torvald Palema blir en av de store hestene på travhimmelen i 2008, han er mitt råtips både på Bjerke og Solvalla. Hesten er undervurdert, hans årsdebut sist var veldig imponerende.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!