Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Ukens hesteeier: Trond Koldal

Del:  

Ukens hesteeier fikk travsporten inn med morsmelken og sammen med samboer Hilde utgjør de et bra team rundt sin store stjerne Rembrandt November. Trond Koldal er ukens hesteeier på Trav24.no

Navn? Trond Koldal

Jobb? Selvstendig næringsdrivende

Livsmotto? Stå på så lenge det varer !!

Eier av? Rembrandt November V75-6

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Trav har alltid vært i familien, både min far og farfar var aktiv innen travsporten og hadde mange hester.

Spiller du på hest? Ja,hver lørdag spiller jeg sammen med 3 kompiser, og denne lørdagen skal vi ha banker på et 5 valg i V75 6 avdeling.

Har du eid eller eier du flere hester? Har hatt endel, deriblant Rådvinn, Kerry First, Exspress Royal, Suitpike, Gideon Strømline, Zootka, Ernest Woodisland, Montana Ås, De fleste sammen med Hilde.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Hesten har trent veldig bra, har skjerpet han litt i trening og håper det slår positivt ut. Det er mulig vi forandrer litt på utstyret, setter på skylapper og aluminiums sko med brodder bak.

Beste travbane å besøke? Sommer travet på jarlsberg er fast feriemål og der trives vi godt.

Beste travminne? Når Rembrandt November satte banerekord på Bergen Travpark med 11,9 og Svein Ove Wassberg Vinkende til publikum ned hele oppløpet, da fikk jeg frysebyger!

Beste hesten du har sett? Mack Lobell

Hva heter norges beste kusk? Eirik Høitomt

Hva heter norges beste trener? Kåre Refsland, han er det jeg vil kalle en skikkelig hestekar og i tillegg er han seriøs og veldig dyktig.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Slik jeg ser det i fremtiden, så må vi la alle få muligheten for å trene hest, om de er skolert eller ikke for å få nok hester til å fylle opp feltene.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Ville som mange andre ha gjenninført pisken, slik det er nå foregår det mye stygg driving som kunne vært unngått med en enkel korreksjon med pisken.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Skal vi videreutvikle sporten og spillet for å komme på samme nivå med resten av Europa, må vi satse mer på varmblods med økte premier. Da er folk interesert i å importere bedre hester, samt satse på bedre hopper og hingster i avlen.

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Har ikke vært på påsketravet Klosterskogen, så hvis dere spanderer, tar jeg dette til neste år ha,ha.

God Helg!

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!