Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well Made, Like No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Ukens hesteeier: Thomas Svensen

Del:  

En ny spalte her på Trav24 blir intervjuer med hesteeiere over hele landet i forbindelse med V75-løpene. Unge Thomas Svensen (bilde) fra Sandnes er deleier i Italiano og han er førstemann ut.

Navn: Thomas Svensen

Jobb: Selger i Jærradiogruppen / intervjuer på Rikstoto Direkte

Livsmotto: Optimistiske , men realistiske målsetninger

Beste hest noensinne: Egen eid: Italiano, beste hest opplevd : Daguet Rapide og Going Kronos

Hvorfor vinner Italiano til helgen: Godt spørsmål …..Han virker veldig bra for tiden og jeg mener bestemt at han er feltets beste hest, men jeg har selvsagt respekt for Enjoy The Dance (som jeg trodde tidlig skulle bli en av Norges beste) og danskegjesten vår, Inzaghi. Nå er formen til Enjoy The Dance litt usikker, og jeg så Inzaghi sist han var ute på Jägersro den 12.Januar, da skuffet han radikalt og selskapet var ikke så skremmende. Nå ligger det an til at Italiano må gå den tunge veien utvedig for Inzaghi, men det tror jeg neppe spiller noen rolle. Er hesten frisk for dagen, traver feilfritt og ikke blir påkjørt så er det nok snakk om vinneren. Jeg må vel tro det når jeg i edru tilstand har klart å si at jeg har Norges beste hest for øyeblikket, men som sagt, løpet skal kjøres da hestene er laget av kjøtt og blod så jeg er klar til å få ordene tilbake hvis han skulle tape….noe han ikke gjør.

Ditt beste travminne: Mitt beste travminne som eier var når Italiano vant Sr-Bank Cup, men sånn følelsesmessig rager seirene med Halleys Comet (3 seiere på rad i fjor) like høyt for da får du betalt for de timene man bruker hver dag på disse firbeinte flotte individene.

Favorittkusk i Norge: Asbjørn Mehla imponerer og imponerer. Han er utrolig flink til å ta selvkritikk,noe som ikke mange andre av hans kolleger er. Han har også en eminent ro i sulkyen og er alltid godt forberedt. Åsbjørn Tengsareid må også nevnes, han kommer til å prege travkartet i 20 år fremover. Han er alltid godt forberedt, serviceinnstilt og kjører med en fantastisk ro i banen som ikke mange andre på 30 år gjør.

Hvem burde lede travsporten her hjemme: Synes Harald Dørum gjør en fin jobb i Rikstoto…., mens i DNT må de snart få øynene opp at vi er i 2008 og ikke i 1980 lenger.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme:

1: Næringspolitikken burde det vært gjort noe med for lenge siden, men det tar sin tid………

2: PISK….her må vi snart begynne å reagere. Vi hadde fått en mye finere kjøring med pisk enn uten, med den til tider ”stygge” kjøring vi ser nå. Sparking av hestene, riving i munnen og noen bruker løkkene som pisk….

Hvor god er Italiano egentlig: Vanskelig og si….Han har ikke møtt noen store enda utenom i Forus Maraton da han lett slo gode hester som Kent Barbes (fjerde i Kymi grand prix i fjor) og Dalshan As. Nå er jo det et halvt år siden og han har utviklet seg VELDIG siden da. Han har blitt mye rappere i steget, spesielt fra start. Mange mener han ikke kan løse fra start, mye av det er fordi Åsbjørn kun har kjørt på det sikre for å unngå en eventuell startgalopp. Det har vi sett oss råd til da han bare er bedre en sine konkurrenter for tiden. Kapasiteten har Italiano alltid hatt.

Da Italiano den 13 Juni 2005 ble nummer to bak Tequilarasing Rose på Solvalla for Örjan Kihlström, sa han til trener Christer Nyström: Jeg tror vi har en Derby hest…..

Det er sterke ord fra den lille sulkyartisten fra vårt naboland. Så sånn som det virker nå så tror jeg at Italiano har alt som skal til for å duge mot de aller beste på 2040 meter og lengre distanser……Sterke ord…men noen må tørre og mene noe i denne sporten…

Hva er din favoritt spilleform her i Norge? V75, DD og V65

Eie hest alene, eller sammen med andre?

Sammen med andre blir det veldig sosialt og kjekt……en fordel å eie hest alene når det går dårlig..

Hva foretrekker du, varmblods eller kaldblods?

Hallo……VARMBLODS……

Hvilket løp vil du vinne som hesteeier? Derby eller Harper Hannover

Hva heter årets vinner av Oslo Grand Prix? Opal Viking eller Going Kronos……

Foto: Svensen (privat). Italiano (Lene Eikås)

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!