Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Ukens hesteeier: Stine Madelen Øien

Del:  

Denne uken har Trav24 som de fleste vet Girlpower week og da må vi selvfølgelig ha en jente som ukens hesteeier. Lørdag kommer hun til Momarken med Moonlip Augustinu, Stine Madelen Øien er ukens hesteeier på Trav24.no

Navn? Stine Madelen Øien.

Jobb? Jeg går på rehablitering.

Livsmotto? Smil til verden og verden smiler til deg.

Eier av? Moonlip Augustinu V75-7

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Da jeg var 13 år ble jeg med ei venninne til May Elin Fjellstad da hun drev som travtrener i Elverum. Ble bitt av travbasillen da.

Spiller du på hest? Ja,jeg spiller innimellom.

Har du eid eller eier du flere hester? Familien min kjøpte den første traveren når jeg var 14 år,han het Måna Borken (e:atom vinter u:måna nixi) Var med på andelslag med Grand mellow, 2'er i hoppe kriteriet og 3'er i oaksen. Nå har jeg og faren min Ticket to the Money. Også eier vi Moonlip Augustinu sammen med Erik Grimm.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Moonlip har trent veldig fint i det siste. Bjørn Steinseth har kjørt hurtig med han to ganger og vært godt fornøyd med han. Håper banen blir bra så vi kan kjøre skoløs foran på lørdag, ellers har han fort for å galoppere i første sving. Det er en stund siden han har startet nå, og vi møter noen gode hester,så jeg blir veldig fornøyd om vi får en premie.

Beste travbane å besøke? Hmm,har ingen favorittbane. Men liker meg godt på Momarken,Bjerke og Biri.

Beste travminne? Første gang jeg var på sermoniplass var da hesten til kompisen min Mike Snyder vant på Medowlands i sommer. Var stort å være på sermoniplass der. Var veldig gøy da Grand Mellow ble nr.2 i hoppekriteriet, men beste minne må ha vært da Moonlip vant første gang han startet for oss på en imponerende måte.

Beste hesten du har sett? Kald: Jærvsøfaks Varm: Moni Maker.

Hva heter norges beste kusk? Syns det er mange flinke. Har ingen favoritt.

Hva heter norges beste trener? Har sansen for Frode Hamre og Gro Anita Nordby. Steinar Holm og Buller'n må så klart nevnes.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Jeg syns det er nødvendig for at travsporten skal bli sett på som mer seriøs. Og vi får bort de som driver svart.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Det er flere ting. F.eks. Ville jeg fått flere folk til å komme til banene, gitt mer penger til lokalbanene, prioritert montesporten mer.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Det har jeg ingen mening om.

Bør unghestene få mer å kjøre om? Nei. Jeg synes unghestene bør få tid til å bygge opp grunnlaget sitt før de begynner å kjøre om de store pengene.

Tror du hest i næring blir en realitet? Håper på det. Tror at det vil gjøre travsporten enda mer attraktiv og seriøs.

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Jarlsberghelgen.

Foto: privat

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!