Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit, Prins AliVelvatter (US),   Belle Reine,  SacrificeNorsjø Janka, Holen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.N, BonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo Torkdahl, Bless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.

Ukens hesteeier: Silje Iversen

Del:  

Hun har holdt på med travhest siden 5-6 års alderen. Nå går hun to spennenede dager i møte, med starthest både på fredag og lørdag. Møt Silje Iversen som er ukens hesteeier på Trav24.

Navn? Silje Iversen

Jobb? Netthandelen Norge AS

Livsmotto? D ordne seg

Eier av? Lykkje Odin V75-1

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Begynte å rusle i stallen til Jostein og Dag Lea da jeg var 5-6 år. Pappa har alltid gått på Forus og fikk etterhvert lurt han med til å kjøpe hester vi aldri skulle hatt kjøpt.

Spiller du på hest? Ja. Første gang jeg vant var jeg vel 9-10 år. Jeg var på trening og fikk ikke være med på Forus. Hadde krysset av i programmet til pappa. Bongen kostet 16 kroner. Da jeg våknet dagen etter lå det 278 kroner på pulten min. Det var mye penger det!!

Har du eid eller eier du flere hester? Har hatt i underkant av ti hester tilsammen. Nå er jeg med i Lykkje Odin og Thai Rainman. Det holder!

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Vi valgte å stå over oppdretningsløpet på Biri, derfor ble det Sørlandet i stedet for. Dersom han kommer seg feilfritt avgårde håper jeg på en god premie, kanskje en trippelplass. Det viktigste er at han fungerer med tanke på Kriteriet som er sesongens store mål. Kjetil har vært godt fornøyd med treningsarbeidene til Odin

Beste travbane å besøke? Jarlsberg og Vincennes

Beste travminne? Tror jeg må si da Alv Richcrop som 3-åring gikk 12.8 i dødens på Nevele Cero O. Han hadde fortjent å vinne det løpet. Det var rått!

Beste hesten du har sett? Varenne

Hva heter norges beste kusk? Vidar Hop og Katta.

Hva heter norges beste trener? Kjell Håkonsen. Må også si noen fine ord om Kjetil Djøseland. Har hatt hest hos han siden 2004. Han er ærligheten selv og vi vet alltid hvordan det ligger an med hestene. Har heller aldri fått en uventet regning i postkassen. Kommunikasjon er alfa omega for min del.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Jeg er i mot det nye lisenssystemet.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Innføring av pisk. Syns også det burde vært en selvfølge at Rikstoto Direkte sender alle mønstringsløp. Først og fremst med tanke på alle andelslag som har andelseiere spredt rundt i hele landet skal kunne få se sin håpefulle, men også med tanke på kjøp og salg av unghester. Trenger forsåvidt ingen kommentator, kun bildeoverføring.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? 50/50

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Prosjektet til neste år er Solvalla, har aldri vært der.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!