Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Ukens hesteeier: Rune Ellingsen

Del:  

Rune Ellingsen har over ti hester med stort og smått. Denne helgen starter hele seks hester i hans eie. To premier ble det under dagens lunsjtrav. I morgen har han Global Influence og Prince de Cenoman i samme løp før Rau Jo kommer ut i V75. Rune er ukens hesteeier her på Trav24.

Navn? Rune Ellingsen

Jobb? Selvstendig næringsdrivende med bruktbilsalg

Eier av? Rau Jo som kommer ut i V75-1

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Jeg fikk en hest (Nameles Boy) i konfirmasjonsgave, da var det gjort. Har siden vært borte en periode, men nå har jeg igjen mange hester. Jobbet en kort periode hos Magnus Helland og John Torp rundt 1990.

Spiller du på hest? Ja jeg spiller på hest noen ganger. Det var mer før, nå er det mest spennende med hestene som starter.

Har du eid eller eier du flere hester? Ja, her er de jeg husker i farten. Rau Jo, Wulf Isebrand, Horgen Sisu, Lucymeister, Global Influence, Grain Broline, Lindyes Broline, Dirty Dancing, Key West DK, Lyngsigne Rush og Prince de Cenoman.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Han har i følge Geir Mikkelsen trent fint. Kommer han noenlunde inn i løpet her skal han nok kunne kjempe om en trippelplassering. Hesten har fin form.

Beste travbane å besøke? Jeg liker meg veldig godt på Sørlandets Travpark!

Beste travminne? Det må være 13.oktober i fjor. Da vant Rau Jo i V75 på Bergen Trapark, samt at Indian Star DK vant foran Key West DK og tok dobbeltseier i et annet løp samme dag.

Beste hesten du har sett? Det må være den franske keiseren Ourasi

Hva heter norges beste kusk? Det er mange gode, men jeg velger å trekke frem Eirik Høitomt.

Hva heter norges beste trener? Geir Mikkelsen er for meg en av de aller beste. Det er knapt en hest jeg har satt til ham i trening som ikke er blitt markant bedre. For meg er han best.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Et vanskelig spørsmål. Det er både og her etter min mening, for sportens seriøsitet er det bra at alt kommer på bordet.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Jeg ville nok prioritert høyere premier i løpene, de bør opp. I tillegg mener jeg at løpstilbudet, spesielt på noen utenbysbaner er for dårlig. Det er mange hester med lite poeng og f.eks i Bergen er det for få tilbud til de hestene. Flere poengjakter med andre ord. På østlandet er det ofte lunsj til slike hester, det er det ikke alltid i Bergen.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Jeg har begge raser og mener at det er ok slik det er nå.

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Påsketravet på Klosterskogen, Jarlsberguken, Forus Open, nattravet på Sørlandet også OGP i den rekkefølgen.

Her ser dere Rune Ellingsen med sin datter Julie og Rau Jo.

Foto: Privat

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!