Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Hafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup HestehengerJasmin Sund, Magnifique HallIvan Pavlov A.T.Dollar EsterelÅse SannejentåS.K.'s Andova PrideS.K.'s GentlemanJackYesyesyesNikaJuventusS.K.s Sagitta,  Ultimo TangoTangen Kraft,  Teddy Boy O.K.,  Gomnes ViljaKingsrød BarskenGrace EmbraceHusgars Philip, Gigi Follo, Soltuns AtheneBonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Hafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup HestehengerJasmin SundMagnifique HallIvan Pavlov A.T.Dollar EsterelÅse SannejentåS.K.'s Andova PrideS.K.'s GentlemanJackYesyesyesNikaJuventus,  S.K.s Sagitta,  Ultimo Tango Tangen Kraft,  Teddy Boy O.K.,  Gomnes ViljaKingsrød BarskenGrace EmbraceHusgars PhilipGigi FolloSoltuns AtheneBonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes Brit NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Hafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup HestehengerJasmin SundMagnifique HallIvan Pavlov A.T.Dollar EsterelÅse SannejentåS.K.'s Andova PrideS.K.'s GentlemanJackYesyesyesNikaJuventusS.K.s Sagitta,  Ultimo TangoTangen Kraft, Teddy Boy O.K.,  Gomnes ViljaKingsrød BarskenGrace EmbraceHusgars PhilipGigi FolloSoltuns AtheneBonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes Brit

Ukens hesteeier:Jeanette Kolnes Jekteberg

Del:  

Tidligere har hun trent hester for andre men på lørdag på Forus er hun aktuell med Master Posch, som er hennes første egne hest. Jeanette Kolnes Jekteberg er ukens hesteeier på trav24.no

Navn? Jeanette Kolnes Jekteberg

Jobb? Pedagogisk leder

Livsmotto? Easy come easy go

Aktuell med? Master Porsch V75-2

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Har vært mye travhester rundt der jeg vokste opp, og det ble fort stalljente av meg.

Spiller du på hest? Sjelden

Har du eid eller eier du flere hester? Master Porsch er min første hest. Tidligere har jeg trent for andre.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Master ser fin ut i trening. Men det er et hardt selskap på lørdag og jeg blir godt fornøyd med premie.

Beste travbane å besøke? Forus

Beste travminne? For meg er det når Master Porsch tok sin første seier.

Beste hesten du har sett? Steinlager

Hva heter norges beste kusk? Rune Wiig og Åsbjørn Tengsareid

Hva heter norges beste trener? Jan Kristian Waaler

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Synes jo at de som vil trene hest skal få trene hest, men tror dessverre at det nye lisenssystemet vil gjøre at mange som i dag driver med travhest som hobby kommer til å gi seg, noe som er trist for sporten. Samtidig er det viktig med utdanning og skole.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travspor? Innføring av pisk.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Helt greit

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Jarlsberghelgen, utrolig god stemning og masse liv.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!