Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit, Prins AliVelvatter (US),   Belle Reine,  SacrificeNorsjø Janka, Holen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.N, BonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo Torkdahl, Bless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.

Ukens hesteeier: Heidi Moen

Del:  

Hun driver mest med hest om dagen og er stolt eier av "Dennis" som hun fikk i gave. Heidi Moen er ukens hesteeier på Trav24.no

Navn? Heidi Moen

Jobb? Frisør men har tatt en liten pause fra det,så nå er det mest hest om dagen.

Eier av? Dennis Dun Dee V75-1

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Mamma er samboer med Per Gottling så det ble så og si umulig å ikke bli bitt av basillen. Så fikk jeg Dennis i gave av mamma og Per og da begynte pengene å drøsse inn, så da ble det ennå morsommere..hi hi.. Neida men hest er moro og Dennis er en kjempe snill, flink og herlig hest.

Spiller du på hest? Ja en sjelden gang iblant og da blir det som regel en lyntoto lapp.

Har du eid eller eier du flere hester? Nei, har bare Dennis og det er jeg veldig fornøyd med.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Jeg ser for meg Dennis der han hører hjemme, først i mål!..hi hi.. neida jeg håper han gjør et fint løp og er på trippelen. Han har trent fint og formen virker fin. Så da er det bare å krysse fingrene på at ting klaffer i løpet.

Kommer du til å være til stedet under løpet på lørdag? Ja det er helt sikkert at jeg skal stå på sidelinja, og kommer nok til å være litt spent tenker jeg.

Beste travbane å besøke? Klosterskogen og Jarlsberg travbane.

Beste hesten du har sett? Jag De Bellouet.(med Dennis hakk i hæl MEN HAN HAR BARE IKKE FÅTT VIST DET ORDENTLIG ENNÅ)..hi hi....

Hva heter Norges beste kusk? Synes Erik Høitomt og Lars Anvar Kolle er gode.

Hva heter Norges beste trener? Jeg synes Per Gottling er Norges beste og han har ett fantastisk håndlag med hest.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Synes en skal skoleres, blir jo som et fagbrev som er påkrevd i de fleste andre yrker.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Hadde vel kanskje innført pisken igjen,syns det kan bli vel mye røsking og riving.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Har ikke tenkt så mye over det.Men syns det virker greit.

Hvis du i løpet av et år kun fikk reise på et travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo Grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, Hvor velger du å reise og hvorfor? Synes Påsketravet på Klosterskogen Travbane er kjempegøy.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!