Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ukens hesteeier: Gretha Warberg Laeskogen

Del:  

En fullblodshoppe var hennes første hest, men etter den har hun vært medeier i flere kald- og varmblodstravere. På Jarlsberg på lørdag er hun aktuell med Laeskog Ronja. Gretha Warberg Laeskogen er ukens hesteeier på Trav24.no

Navn? Gretha Warberg Laeskogen

Jobb? Jobber med barn

Livsmotto? Det er viljen som gjelder, viljen frigjør eller feller.

Eier av? Laeskog Ronja

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Ble kjent med den da jeg flyttet nordfra for å gå ridelærerkurs på Starum i 1980. Min daværende samboer var traventusiast.

Spiller du på hest? Nei.

Har du eid eller eier du flere hester? Min første hest var ei engelsk fullblodshoppe som het Maritza. Så var jeg medeier i: Petite Courage (Varmblodstraver), Ulven Blessa (kaldblodstraver), Ina Blazing (varmblodstraver), hennes føll Shiny Wood (som jeg også var medoppdretter på), Storeng Gia (mor til Ronja), Valle Knekten og nå Laeskog Ronja.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Håper hun får gå et uhindret løp, så hun får vist seg fra sin beste side. Ronja har trent som normalt (og spist godt som alltid)

Beste travbane å besøke? Biri Travbane

Beste travminne? Det var da Ronja tråkket av seg en sko og derav feilet i starten på Biri Travbane, og kom som ei kule siste runden og vant overlegent. Hadde da ikke ventet premie pga at hun da bare hadde tre sko på seg og burde vært i ubalanse.

Beste hesten du har sett? Moe Odin

Hva heter norges beste kusk? Vanskelig å si, for det varierer.

Hva heter norges beste trener? Vanskelig spm, da jeg ikke kjenner til så mange.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Det er et fint tiltak.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Ville utsette Kriteriet og Derby et år for kaldblodshester, pga at de er senere utviklet enn varmblodshester.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Som kaldblodseier synes jeg selvfølgelig det skulle være likt.

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Oslo Grand Prix, fordi det er et godt arrangement og gode løp, med de beste hestene.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!