Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Hafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup HestehengerJasmin Sund, Magnifique HallIvan Pavlov A.T.Dollar EsterelÅse SannejentåS.K.'s Andova PrideS.K.'s GentlemanJackYesyesyesNikaJuventusS.K.s Sagitta,  Ultimo TangoTangen Kraft,  Teddy Boy O.K.,  Gomnes ViljaKingsrød BarskenGrace EmbraceHusgars Philip, Gigi Follo, Soltuns AtheneBonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Hafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup HestehengerJasmin SundMagnifique HallIvan Pavlov A.T.Dollar EsterelÅse SannejentåS.K.'s Andova PrideS.K.'s GentlemanJackYesyesyesNikaJuventus,  S.K.s Sagitta,  Ultimo Tango Tangen Kraft,  Teddy Boy O.K.,  Gomnes ViljaKingsrød BarskenGrace EmbraceHusgars PhilipGigi FolloSoltuns AtheneBonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes Brit NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Hafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup HestehengerJasmin SundMagnifique HallIvan Pavlov A.T.Dollar EsterelÅse SannejentåS.K.'s Andova PrideS.K.'s GentlemanJackYesyesyesNikaJuventusS.K.s Sagitta,  Ultimo TangoTangen Kraft, Teddy Boy O.K.,  Gomnes ViljaKingsrød BarskenGrace EmbraceHusgars PhilipGigi FolloSoltuns AtheneBonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes Brit

Ukens hesteeier: Espen Karlsen

Del:  

Platina er en fint stammet hoppe. Nå er hun klar for V75 på Momarken lørdag. Eier er Espen Karlsen (bilde), han har jobbet med trav både i Norge og USA i mange år. Han er ukens hesteeier.

Navn: Espen Karlsen

Jobb: Nederman A/S, Leverandør av HMS-løsninger for industrien

Eier av: Platina i V75-5

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag. Har hesten trent fint i det siste:

Står interessant til med tanke på at hun er klart best bakfra og at de antatt verste konkurrentene står i litt dårlige spor. Hun har alltid en skikkelig finish å by på når hun er iorden, som hun virker å være nå.

Kan vinne hvis det blir litt tempo foran og det ikke er altfor langt frem inn mot siste sving. Det går derimot ikke hvis banen blir tung.

Som tidligere aktiv, hva synes du om travsporten pr. i dag:

I all hovedsak synes jeg det er bra. Mer profesjonelt i alle ledd fra ledelse til aktive. De beste hestene har naturligvis også blitt bedre med årene, men bredden synes jeg er skuffende. Kvaliteten på hverdagstravet er generelt sett ikke bra, men det er kansje rent for mange løpsdager i forhold til hester? Doble V5 omganger på lokalbanene i vinterhalvåret fyller ikke akkurat feltene.

Får DNT til "hest i næring" noengang:

Det MÅ på plass. Man må kunne drive med dette med forutsigbarhet på lik linje med alle andre næringer. Blir forresten interessant å se om de store eierne flagger hjem hestene sine fra utlandet som noen av de har varslet hvis næringspolitikken kommer på plass. Håper det, men det gjenstår å se....

Bør vi ha flere eller færre catchdrivere i Norge:

Det er jo en fare for veldig stereotype løp med bare catchdriver-eliten i banen..

Hvilken hest har imponert deg mest i historien:

Varenne. Han slo alle stjernene, fra dødens.

Det nye lisenssystemet er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres:

Lisensiering er nødvendig. Kravene til ansvar i forhold til både hesteeier, reglement og økonomi tilsier det. Det skal ikke være tvil juridisk sett hvor ansvaret ligger.

Hvem er norges beste kusk:

Fler veldig gode. Gunnar Eggen og Lars Anvar Kolle er to. Asbjørn Mehla er allikevel kanskje den beste allrounderen for øyeblikket.

Hvem er norges beste travtrener:

Trond "Buller`n" Anderssen. Resultatene de siste åra taler for seg.

Du har en toppstammed hoppe. Jeg bjuder på hvilket som helst sprang, hvilken hingst velger du:

Donato Hanover. Uoppnåelig på noen annen måte enn å få det av deg...

Ser vi Espen Karlsens svarte og gule drakt igjen i banen noen gang?

Det kapittelet er historie. Men det var moro når man var ung og lovende.....

Hva kan DNT og Rikstoto gjøre for å øke omsetningen på V75:

Synes de nå tar riktig grep, når de varsler enda høyere premier i disse løpene. Samtidig har de et veldig fint verktøy i løpsutskrivningen som de kunne bruke mer aktivt. Alle er enige om at god sport avler godt spill. Da må man sørge for at de beste i hvert grunnlag møtes.

Nevn en regel du vil endre på i norsk travsport:

50/50 fordelingen varmblods/kaldblods. Vi kommer etter min mening aldri til å nå målsetningen om å komme betydelig nærmere de beste i Europa sportslig, hvis ikke den rasen vi skal konkurrere med dem med ikke får en større del av ressursene.
Vi må få til større bredde blant de norskoppdrettede varmblodshestene. Om 10 år er det internasjonale storstevner hver helg med spill over landegrensene. Vi må ha gode nok hester til å være med, hvis media og folk flest skal fatte interesse for produktet vårt.

Men nå skuffer jeg nok mange kaldblodsvenner jeg kjenner.....

Hvilken hest vinner årets utgave av Oslo Grand Prix:

En småfrekk en: Going Kronos

Foto: privat

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!