Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well Made, Like No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Ukens hesteeier: Elin Irene Bjerkelund

Del:  

Hun har holdt på med hest fra hun var 9 år, og fikk for alvor opp øynene for travsport da hun var 16 år. Som sermonimester på Forus og med starthest i V75 på lørdag kan det hende at det er hennes egen hest...

hun tar i mot på sermoniplass. Elin Irene Bjerkelund (Elli) er ukens hesteeier hos Trav24.no

Navn? Elin Irene Bjerkelund(Elli)
Jobb? Liten stilling på Forus Travbane som seremonimester og ansvarlig for rutineløpene.
Livsmotto? Har vel ikke noe spesielt motto her i livet, tar dag for dag og prøver å gjøre det beste ut av ting, og ikke minst se frem til juli når skattepengene kommer.
Eier av? Diva Du Suede i V75-2
Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Det må nok min fosterfar få skylden for, siden jeg kom i fosterhjem da jeg var 9 år gammel ,hvor de drev med gårdsbruk og hadde blant annet travhest. Så begynte jo ballen å rulle, startet med ponni og ridning. Etter en stund kjøpte jeg meg en spranghest som jeg begynte å konkurrere en del med, men etter noen år med ett vondt kne valgte jeg å slutte med sprangridning. Jeg kom ikke inn i travsporten på alvor før jeg var rundt 16 år, men jeg innså da at med all sannsynlighet var det travsport som var livet for meg.Så hver gang jeg er blakk og ikke eier fem øre så er det jo litt greit og ha noen å skylde på, det er jo egentlig min fosterfars skyld at jeg aldri har penger, han nevnte jo aldri hvor dyrt det var å drive med hest. Men til gjengjeld så ville jeg aldri vært foruten dette livet.
Spiller du på hest? Tja, litt men ikke over evne.
Har du eid eller eier du flere hester? Jeg har kun eid Corns Lady(mor til diva) som jeg kjøpte som traver, men det ble ikke noe stort av det.
Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Hvis hun fungerer optimalt så håper jeg ikke det blir ett ryggløp hvor tethesten kan sitte å dirigere i 21-22 tempo,for så å skru opp farten de siste 1000, og et speedrykk siste 500. Da er hun sjanseløs på å få seg en premie,hun flyter kun på styrke så 2500 meter er drømmedistanse for henne etter min mening. Det er Rune Wiig som har treneransvaret for henne nå men etter hva jeg forstår så virker hun helt grei. Så kjøretaktikk overlater jeg til Rune og Vidar.
Beste travbane å besøke? Liker meg godt hjemme på Forus, men det kan jo ha sin forklaring med at de få banene jeg har vært på har det gått rimelig skeis.
Beste travminne? Jeg skulle ønske jeg kunne si når Rune vant med Diva for en stund siden, men da satt jeg i Syden og fikk det på telefonoverføring av min fosterfar,så da må det nok bli når Eirik Sund kjørte, og hun vant sitt første løp.
Beste hesten du har sett? Dette baserer jeg på tidligere,nåværende og forhåpentligvis fremtidige prestasjoner, Steinlager uten tvil. At denne kolossen har klart å komme tilbake forteller bare litt om hvilket løpshode og psyke denne hesten besitter. Men så klart det er bare til å trekke frem de som har gjort denne hesten til det den er, alt ifra temmer,oppasser,trenere og veterinære behandlinger, all ære til dem.
Hva heter norges beste kusk? Uff, det er flere gode men jeg er av den oppfatningen av at det kommer helt an på hesten ikke alle er like lette.Har du en hest som ikke bør manes for mye da nytter det neppe å sette på en toppkusk som sitter og maner i vei.Litt kjennskap til hesten er alfa omega.
Hva heter norges beste trener? Uten tvil Rune Wiig, det baserer jeg utelukkende på at jeg vet at det på Wiigs stall ikke bare står toppstammede hester,han tør å ta litt utfordringer i å ikke bare plukke på de best stammede hestene. Men hester med en stamme som også oss "blakke" folk skulle kunne klart å bedekt med. Det er slike trenere jeg ser opp til, for på de toppstammede hestene så springer en god del av dem bare på talentet, mens du må fort må bruke hodet litt mer på de som ikke er født som naturtalent.
Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Vel,jeg har vel litt delt mening der ja. La oss si at en mann som har drevet med travhest i 20 år skal måtte gå på skole for å bli "utdannet" av en som vet omtrent like mye som den han skal lære. Den sliter jeg litt med, men såklart rimelig" ferske" folk bør kansje ha skole.Men etter min mening er det er jo til slutt hesteeierene som bestemmer om han/hun vil sette hesten sin til en som har drevet med hest i 2 år istedenfor en som har drevet i 20 år.
Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Kvittet meg med Baldersystemet på flekken!
Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Helt grei.
Hvem vinner årets utgave av Oslo Grand Prix? Jeg håper og tror Steinlager, for er det virkelig noen som hadde fortjent det så måtte det være han, eieren og teamet rundt hesten. INGEN av dem ga opp når majoriteten mente at det var tull.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!