Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ukens hesteeier:Christine Masser

Del:  

Hun er ikke bare hesteeier men hun trener sine egene hester også, i tillegg har hun både kjøre- og montélisens. Den første seieren kom med hennes egen Dalvar i 2005. I dag skal Pole Position (bilde) prøve seg. Christine Masser er ukens hesteeier på trav24.no

Navn? Christine Masser

Jobb? Avløser

Livsmotto? Have fun!

Eier av? Pole Position V75-6

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Etter 20 år med hest (alt annet enn trav) bestemte jeg meg for å finne en jobb på trenerstall. Bare for å prøve og lære noe nytt. Så for 9 år siden ble det til at jeg flyttet til Norge. Noen flere år enn beregnet... Siste 5 år har jeg stort sett bare trent mine egne hester.

Spiller du på hest? Jeg gjorde, før jeg begynte med travere selv. Min spillegale kusin og jeg reiste rundt på de fleste travbaner i midt-Sverige. han spilte vel betydelig mer en meg! Det var moro og spennende å være med. Har nok aldri vært på publikumsplass etter at jeg flyttet til Norge...

Har du eid eller eier du flere hester? Dalvar er min første egne traver. Mediaas Odin ble neste innkjøp.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Jeg er optimist! Med litt tur ser jeg for meg at hun vinner. Hun har vært helt rå i trening i det siste!

Beste travbane å besøke? Jarlsberg er en trivelig bane.

Beste travminne? Helt klart min første seier som kusk med Dalvar! Det kom litt uforberedt den gangen... Jeg konsentrerte meg mest på å kjøre dyret feilfritt, og plutselig var vi først i mål!

Beste hesten du har sett? Jærvsøfaks

Hva heter norges beste kusk? Asbjørn Mehla

Hva heter norges beste trener? Det er mange! men sier vel Trond Anderssen, synd det ikke er noen kalde på stallen bare.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Ja jeg synes det er bra det har blitt ordnet opp i det.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Det er mange ting, men bare for å si noe som man legger merke til hver eneste gang man ser på trav, så er det denne piskregelen som irriterer meg mest! DET var et stort sjokk første gang jeg fikk se travløp i Norge. Jeg lider med hesterne når jeg ser dem blir rykka i munnen. Med pisk hadde det nok vært mindre strie, stivtrynede, ikke regulerbare, oppløpsbremsende travere!

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Det er bra som det er nå.

Bør unghestene få mer å kjøre om? Flere løp så ikke bare de beste tjener penger.

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Jarlsberg, sommar, sol og fest og masse løp!

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!