Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit, Prins AliVelvatter (US),   Belle Reine,  SacrificeNorsjø Janka, Holen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.N, BonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo Torkdahl, Bless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.

Ukens hesteeier: Bjørn Rishaug

Del:  

I vår faste spalte, Ukens Hesteeier prøver vi å nå alle typer hesteeiere, store og små. Denne uken kan man trygt si vi har funnet en stor, Bjørn Rishaug er ukens hesteeier på Trav24.no

Navn: Bjørn Rishaug

Jobb: Selvstendig næringsdrivende/ oppdretter av varmblods travere.

Aktuell med: Ambro Dave V75-2

Livsmotto: Å ta en sjanse er å miste fotfestet en liten stund, å ikke ta en sjanse er å miste seg selv.

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Jeg er nærmest født inn i travsporten igjennom min far, og fikk min første travhest i komfirmasjonsgave, hesten het Lyn Gordon. Han ble vel aldri noe suksess. Siden har jeg drevet aktivt med travhester siden slutten på 70-tallet.

Spiller du på hest? Det hender at jeg og min kompis Nils Lund sender inn en V75 bong.

Har du eid eller eier du flere hester? Jeg har 60 hester. Av de er 26 avlshopper, 13 føll og resten er unghester/ løpshester.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Dette er det første løpet etter at hesten ble satt i trening til Haugen/ Malmin. Det er en stund siden siste start, og han trenger nok et løp i kroppen men han byr alltid på gode avslutninger.

Beste travbane å besøke? Biri, alltid trivelig å komme til Biri. Av de utenlandske banene er det Solvalla. Der er det alltid god stemning og høy klasse på løpene.

Beste travminne? Da Rotation vant Kungepokalen på Åby i 2003. Det var en helt utrolig opplevelse da han gjorde de svenske 4-års toppene til statister. Det var vel først da vi skjønte hvor god han var.

Beste hesten du har sett? Vincennes i januar 2001 da Varenne slo General du Pommeau, og de italienske og de franske supporterne laget en helt utrolig stemning.

Hva heter norges beste kusk? Eirik Høytomt som år etter år er landschampion.

Hva heter norges beste trener? Jan Kristian Waaler. Bare se på resultatene.

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Det var nødvendig å rydde opp og få litt rene linjer slik at vi egentlig vet hvem som trener hestene. Men vi må ikke gjøre det så voldsomt vanskelig for de som vil drive med hest på hobbybasis.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Det første jeg ville tatt tak i er å få på plass " Hest i næring".Hvis vi får på plass den biten vil vi få mer ryddige forhold og det vil bli enklere og drive for folk flest.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Jeg synes at fordelingen av premiene er ok.

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Oslo grand Prix. Den dagen er det absolutt størst bredde av topp hester og kusker samlet til start i Norge.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!