Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ukens hesteeier: Arne Løkken

Del:  

Ukens hesteeier er en av tre eiere på Brown Sugar Lady som starter i V75 på Drammen Travbane på lørdag. Denne uken har de skaffet seg nok en hest, en åringshoppe etter samme mor som Brown Sugar Lady og Love you. Arne Løkken er ukens hesteeier på Trav24.no

Navn? Arne Løkken

Jobb? Eier og driver en tippekiosk og en gaveforretning på Dokka

Livsmotto? Ny dag –nye muligheter

Aktuell med? Brown Sugar Lady i V75-5 (1 av 3 eiere)

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Jobbet i en dagligvareforretning (min første jobb) på Gjøvik hvor eieren hadde hest og da ble det til at jeg dro til Vikodden noen ganger for å følge litt med på hvordan det gikk med dem. Men det var vel først når travbanen ble flyttet til Biri at interessen vokste. Vi var tre kamerater som alltid møttes der og hadde mye moro.

Har du eid eller eier du flere hester? Var 1 av 4 eiere på Sugar Elegance (mor til Brown Sugar Lady). Var også deleier i Chavis Falcon. Denne uka har vi også kjøpt ei åringshoppe etter Sugar Elegance og Love You som blir omdøpt og vil etter hvert få navnet Sugar In The Morning.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Vi blir veldig ofte tildelt dårlige spor, noe som også er tilfelle på lørdag. Det blir vel å finne den best mulige posisjonen underveis, for så å prøve å få en best mulig premie. Hesten har kjempeform og har gjort to starter etter pause. Har avsluttet veldig bra begge gangene noe som har gitt en annen og en fjerde. (Begge gangene fra spor 10)

Beste travbane å besøke? Solvalla

Spiller du på hest? I og med at jeg er rikstotokommisjonær så blir det naturligvis en del spilling. Vant 355.000 på V75 sammen med to andre i en jackpot-omgang på Bjerke for 6-7 år siden. Jeg og en av medeierne i Brown Sugar Lady skulle i utgangspunktet tippe isammen, men så var det slik at jeg drev på med restaurering av hytta. Jeg hadde hjelp av en meget dyktig snekker som jeg synes fortjente en del i denne kupongen. Det ble til at vi høynet innsatsen til ca 700 kr, hvorav jeg betalte 2/3 og spanderte 1/3 på snekkere. Nesten 120.000 på hver……………….

Beste travminne? Da Brown Sugar lady ble tredje i hoppekriteriet

Beste hesten du har sett? Alm Svarten, Moni Maker og Sugarcane Hanover

Hva heter norges beste kusk? Eirik Høitomt

Hva heter norges beste trener? Jan Kristian Waaler

Det nye lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Har ikke fundert så mye på det akkurat, men det er vel en nødvendighet for at sporten skal oppfattes som seriøs for utenforstående.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Få alle som er glad i hestesporten til å kaste lottokupongene sine og spille på hest isteden. Alt for mange hesteeiere vil ikke skjønne at jo mer som spilles, jo mer går tilbake til sporten og hesteeierne. Argumentet de har er at de bruker så mye penger på hest fra før at det får være nok. Men lotto spiller de – helt uforståelig for meg !!!!!!!!!!!!

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Helt greit slik det er i dag

Bør unghestene få mer penger å kjøre om? Premiene i unghestløpene har absolutt bedret seg de senere årene og er på et bra nivå. Det som bør endres er at hoppene bør komme nærmere hingstene i både Kriteriet og Derby.

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Jarlsberghelgen. Har vært der de siste 12-15 år og der er det som regel kjempevær og stor stemning i tillegg til stor sport.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!