Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit, Prins AliVelvatter (US),   Belle Reine,  SacrificeNorsjø Janka, Holen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.N, BonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo Torkdahl, Bless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.

Ukens hesteeier: Anne Mari Staakkan

Del:  

Hun fikk vekket interessen for travsporten da hun giftet seg og ble med sin mann på Travkjøring med Eva Vangen på slutten av 60-tallet og begynnelsen av 70-tallet. Siden den gang har hun feiret mange triumfer på travbanen. Møt Anne Mari Staakkan som ukens hesteeier her på Trav24.no

Navn? Anne Mari Staakkan

Jobb? Hjemmeværende, driver med hundeoppdrett.

Livsmotto? Smil til verden og verden smiler til deg.

Aktuell med? Stjerna Vangen V75-1

Hvordan og hvorfor kom du inn i travsporten? Man kan si det sånn at jeg giftet meg inn i travsporten. Ble gift med Kjell Arne Staakkan som den gang hadde Eva Vangen. Vi hadde mange fantastiske turer med henne rundt om på travkjøring og interessen vår travsport våknet for alvor da. Etter hvert fikk jeg meg en egen hest, Terna Vangen, mor til Stjerna Vangen. Hun var en fryd å reise rundt med.

Spiller du på hest? Ja, spiller litt på lørdagene.

Har du eid eller eier du flere hester? Terna Vangen som jeg nevnte i svaret over, hun tjente i overkant av 1.500.000 . Er nå 25 år og koser seg på beitet. Hun er i kjempefin form og har gitt oss mange gode travminner.

Hvordan ser du for deg løpet på lørdag, og har hesten trent fint i det siste? Alt er bra med Stjerna Vangen og hun har trent som normalt, er sjekket opp og det skal ikke være noe feil på henne. Travløp er travløp, vi får se hvordan løpet blir fra start så får Asbjørn bestemme derfra, hun bør tidlig på bongen.

Beste travbane å besøke? Uten tvil Klosterskogen. Må få berømme banemannskapet der som hele tiden gjør en topp jobb for oss hesteeiere. De må være landets beste. Også som publikum er det helt topp å være på Klosterskogen.

Beste travminne? Da Terna Vangen Vant Lars Laumbs løp i 1993. Det var et forferdelig snøvær og vi kom oss nesten ikke til Bjerke. Nei den dagen glemmer jeg aldri.

Beste hesten du har sett? Moe Odin uten tvil

Hva heter norges beste kusk? Asbjørn Mehla

Hva heter norges beste trener? Kjell Håkonsen

Lisenssystemet, er det nødvendig, eller bør de som vil få trene hest uten å skoleres? Det er på sin plass med et system men ikke sånn som det er i dag. Det blir feil å frata folk som har holdt på med trening av hest i en menneskealder muligheten til å trene hest lovlig. Overgangsperioden skulle vært lenger og man kunne vist mer skjønn.

Hva er det første du hadde endret på om du fikk bestemme over norsk travsport? Lisenssystemet og sørget for at mere makt ble flyttet over til lokallag og foreninger.

Hva synes du om fordelingen av premier, varmblods/kaldblods? Den er helt grei

Hvis du i løpet av et år kun får lov til å reise på ett travstevne og jeg nevner: Påsketrav på Klosterskogen, Oslo grand Prix, Forus Open og Jarlsberghelgen, hvor velger du å reise og hvorfor? Påsketrav på Klosterskogen er noe jeg må få med meg hvert år.

Foto: Privat, bilde viser Stjerna Vangen med barnebarn på ryggen for noen år siden

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!