Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit, Prins AliVelvatter (US),   Belle Reine,  SacrificeNorsjø Janka, Holen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.N, BonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo Torkdahl, Bless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.

Portrett: Mats Gunnar Ringberg

Del:  

Mats Gunnar Ringberg har jobbet som stallmann hos Olav Mikkelborg siden januar. Den rolige og sympatiske nordlendingen er denne lørdagen aktuell som kusk bak Wotoya i V75-2, som samtidig er hans tredje V75-løp som kusk så langt i karrieren.

Du jobber som stallmann, men kjører en del løp i tillegg?

Ja, jeg stortrives i løpsbanen og elsker å kjøre løp. Det er ikke lett å få særlig med oppsitt når man nettopp har flyttet til Østlandet, men kretsen rundt Olav gir meg sjansen til å kjøre noen løp, som nå til lørdag, og det setter jeg stor pris på. Ellers pleier jeg å dra til Harstad å kjøre løp de søndagene det passer, og til sammen har det blitt totalt 306 løp.

Hva drev du med før du startet som stallmann?

Jeg jobbet 2 år på sykehus i Harstad i forsyningsavdelingen. Men jeg har holdt på med trav siden jeg var 11-12 år gammel og jeg følte jeg måtte satse på trav nå mens jeg fortsatt var ung og hadde sjansen. Hadde jeg ventet særlig lenger hadde trav sannsynligvis kun blitt en liten hobby ved siden av.

Jeg har også hørt at du eier hest selv?

Det stemmer. Jeg eier Riverside Royal sammen med min far. Den gjør det ganske bra, og vant 8 løp i fjor.

Har du noen framtidsplaner/ambisjoner framover? Er det catchdriver du vil satse på?

Nei, planen er å bli travtrener etter hvert. Jeg lærer mye av Olav og tar til meg all lærdommen jeg kan få av han, og nå stortrives jeg med det. Med tiden så er planen å bli travtrener og selvsagt kjøre en del løp.

Det er kusker av rimelig høyt kaliber og rutine i feltet til lørdagens 5.løp, er du nervøs med tanke på at det er V75 og voltestart?

He he, ja det må jeg vel innrømme. Å lede volten med selveste Olle Goop i rygg er nok en spesiell følelse. Jeg håper jeg gjør en fin figur og ikke havner dumt til fra start. Hesten har kun startet volteløp for svært lenge siden, men nå trakk vi heldigvis et fint spor motsatt vei med god plass, så det tror jeg går bra.

Hva tror du om sjansene til Wotoya?

Hesten har fin form, reparerte flott etter startgalopp sist og satt fast med alt av krefter igjen over mål. Skoene ble nappet av ved den anledningen noe som fungerte fint, og galoppen tok kusken på seg så noen stor galopprisiko er det normalt ikke. Hesten er dessuten naturlig startrask, men som sagt er voltestart noe den ikke er spesielt vant til. Vi satser på et fint ryggløp, og med optimal reise kan den havne på trippelen.

Trav24 ønsker Mats lykke til!

Nedenfor er Mats og undertegnede sine V75-tips for lørdagen:

V75-1: 10 – 1 / 15 – 2

V75-2: 1 Movie Q.C

V75-3: 6 – 8 - 5

V75-4: 2 Espresso

V75-5: 8 – 1 - 9 – 2

V75-6: 12 – 9 – 8 – 7 – 2 – 1

V75-7: 8 – 15 – 12 – 3 – 14

Lite forslag: 360 kroner

Stor forslag: 720 kroner

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!