Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Portrett: Marie Tovengen

Del:  

Datteren til travtrener Anders Tovengen har mange jern i ilden. Etter skolen i Sarpsborg bærer det rett til Mysen for å trene sin egne H.P Speranza, og det er naturlig nok hest som er den store interessen. Jeg møtte den glade studenten etter seieren med sistevalget C.C Dellridge Dream i V5-5 denne onsdagen.

Alder: 18 år

Bosted: Askim

Sivilstatus: Singel

Aktuelt: Eier og trener gode H.P Speranza som har tjent 608.000 kr så langt i karrieren. Kusket og vant med 73-oddseren(!) C.C Dellridge Dream onsdag 6.juli i V5-5 på Bjerke Travbane.

Dette er første seieren til C.C Dellridge Dream, som eies av Camilla Hansen (høye på bilde), siden 2007. Hadde du trodd det på forhånd?

Hesten må kjøres i front da den er veldig sprutredd etter å ha blitt tråkket over det ene øyet av moren som føll. Jeg måtte åpne på 12-tallet for å komme meg til tet, men på siste bortre kjente jeg at jeg hadde å kjøre med i tommene. Jeg dro litt unna rundt den siste svingen da jeg så favorittene langt der bak fikk litt posisjonsproblemer med dårlige rygger i sporene, og håpet på at det ville holde helt inn. Hesten er i veldig fin forfatning og godt trent av eieren, så det gikk selv om de nærmet seg litt der bak på oppløpet.

Hva driver du med om dagen?

Jeg går på landbruksskolen linje naturbruk, men til høsten er hestelinjen som gjelder. Ellers hjelper jeg til litt i stallen hos pappa Anders, mens jeg trener egen hest på Mysen.

Med skole i Sarpsborg, trening på Mysen og ellers diverse oppsitt som på Bjerke denne onsdagen så blir det noen mils kjøring i uka?

Ja det blir en del timers kjøring. Med egen bil og endelig lappen så går det veldig fint, ler den lattermilde 18-åringen som tydelig er storfornøyd etter seieren.

Det er hest som er den store lidenskapen skjønner jeg. Hvor lenge har du holdt på med hest?

Jeg er født og oppvokst med hest, så det kom naturlig med morsmelka. Jeg kommer fra en gård med travhester og kjørte ponni fra jeg var 10-16 år. Etter det har det vært travhester som gjelder.

Kjører/rir du mye løp?

Det blir dessverre ganske lite. Skolen er prioritert og kommer i første rekke, legger den jordnære jenta til. Jeg har kjørt egen hest noen ganger, og kommer sannsynligvis til å kjøre den selv neste gang ut. Jeg sliter med en kneskade så det er litt vondt å ri, derfor er det kjøring i sulkysetet som er mest aktuelt, og håper selvsagt på flere oppsitt framover.

Du har i hvert fall lagt inn en god søknad nå som du brøt barrieren ved å vinne med C.C Dellridge Dream!?

Hehe, ja. Det var i hvert fall en fin hest å kjøre.

Ferieplaner?

Vi er en hel jentegjeng som drar nedover til Tyrkia i 2 uker for andre gang.

Drømmeferien?

Det må være på range i USA, som alltid har vært en drøm. Men det er klart at det trengs litt kapital for å dra dit, smiler studenten.

Framtidsplaner? Har du ambisjoner om å gå i dine fars fotspor med tiden?

Nei det har jeg ikke. Hest er og blir en hobby, men jeg har lyst til å ha en annen jobb ved siden av. Jeg har tenkt litt på å søke fengselsskolen, har hørt av de som har gått der at de stortrives. Jeg kommer også til å kjøre og ri litt løp med årene.

Gratulerer med et perfekt disponert løp, og lykke til videre med studier og egne H.P Speranza!

Notis: V5-utbetalingen stoppet på hele 267.949 kr. Trav24s tips satt for øvrig igjen med 6 hester før den siste avdelingen, men undertegnede skal innrømme at han ikke var i nærheten av å få med Marie Tovengen og C.C Dellrigde Dream i den siste avdelingen. Obs på kusk og hest neste gang. Man lærer heldigvis så lenge man lever!

Nedenfor er Marie og undertegnede sine V75 tips til Momarken:

V75-1: 5 Ramstad Odin

V75-2: 12 – 2 – 10 – 1

V75-3: 8 – 4 – 11 – 1 – 6

V75-4: 11 – 6 – 9 – 10 – 4 – 12

V75-5: 2 – 10 – 7 / 5

V75-6: 4 – 1 / 7 – 11

V75-7: 1 Gonagas

Lite forslag: 360 kr

Stort forslag: 960 kr

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!