Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Portrett: Hanne Meisingset

Del:  

Ei hardtarbeidende og komplett hestejente som stortrives med det hun driver med, nettopp hest. Hun har ikke engang oversikt over rekkefølgen på hvor mange steder hun har vært å jobbet med travhester, men oppholdet i USA var spesielt medgir Jessheim-jenta som ikke er redd for å søke nye utfordringer.

Alder: 29 år

Bosted: Jessheim

Sivilstatus: Singel og på markedet (på med sjarmen boys!)

Aktuelt: Stallansatt hos den fremgangsrike travtreneren Sigbjørn Kolnes. Hadde Sno Long Boys til start i V65-5 denne onsdagen på Bjerke Travbane

Har du alltid drevet med travhester?

Ja det har vært hest siden jeg var liten. Jeg prøvde meg en gang på en ”normal” jobb på Gardermoen, men jeg fant tidlig ut at det var hest jeg ville drive med på fulltid. Jeg har nok jobbet 100% med hest i 10 år, men før det må jeg innrømme at jeg var mer i stallen enn på skolen.

Gubben og katten.....

Du var tidligere oppasser på gode Horgen Lotta som tjente drøyt 1,4 millioner kroner på 31 starter. Men så ble den flyttet til Olle Goop og du flyttet etter? Eller?

Vi flyttet sammen. Jeg var litt på jakt etter nytt beite og fikk jobb hos Olle, og Horgen Lotta ble med. (Dere gikk på beite sammen altså..?red.anm.) Hun stod der i cirka 9 måneder og vant blant annet NM, men så fikk hesten litt problemer med helsa. Hesten er nå i avl og har til nå fått to føll som begge er unge og ustartet.

Du har vært på flere forskjellige steder og jobbet som stalljente, hvor har du vært?

He he, det har blitt såpass mange steder at jeg husker ikke helt rekkefølgen. Man kan vel egentlig si at jeg har vært litt overalt. Oppholdet på Lindy Farms i USA var derimot spesielt. Der var jeg rundt 3 måneder til visumet gikk ut, deretter dro jeg hjem for å fikse papirene men her står jeg fortsatt på norsk jord den dag i dag, smiler 29-åringen som stadig poengterer at hun ikke er 30.

Montèlisens, rir du noen løp?

Montèlisensen har gått ut, og jeg har ikke fornyet det. Jeg har ridd 26 løp, men har ingen direkte planer om å fornøye lisensen slik det ser ut i dag.

Når du ikke driver med hester, hva foretrekker du å gjøre?

Det går i hest nærmest døgnet rundt hele uken. Det blir både som en jobb og hobby på en gang.

Så når du har fri en lørdagskveld, setter du deg godt ned i sofakroken med ullpledd og et kjøkkenglass med vin mens du ser på Rikstoto Direkte?

He he, omtrent. Hvis man bytter ut vin med cola og potetgull nærmer det seg.

Famtidsplaner/ambisjoner videre?

Jeg trives så godt med det jeg driver med hver dag at jeg kan ikke tenke meg å gjøre noe annet egentlig. Grunnet til det er vel at jeg elsker dyrene, og at resultatene man oppnår med hestene er selve drivkraften. Det er veldig motiverende å se framgangen til hestene man legger så mye tid i. Vi har vel rundt 45 hester oppstallet hos Sigbjørn nå og det blir stadig flere. Akkurat nå holder han på å ansette nye folk til stallen også, så det er morsomt når det blir flere folk og flere hester.

Favoritt mat og drikke?

Biff med cola.

Det går med noen liter cola i løpet av en uke skjønner jeg?!

Huff ja. Det tørr jeg ikke å regne på engang!

Sno Long Boys stakk for øvrig til tet i sitt løp, men måtte bøte med lynraske 10,1/500. Hesten holdt allikevel flott til fjerdeplass og rekordforbedret seg til fine 13,0/ak.

Nedenfor er Hanne og undertegnede sine V75 tips til Leangen:

V75-1: 8 – 10 – 2 – 12

V75-2: 2 Thai Offshore

V75-3: 2 – 3 / 4

V75-4: 6 Jærvsø Ole

V75-5: 11 – 3 – 8 – 2 – 6 – 7 – 12 – 4 – 5 – 9

V75-6: 6 – 1 / 9 – 8

V75-7: 15 – 9 – 8 – 7

Lite forslag: 320 kr

Stort forslag: 960 kr

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!