Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Rettferdig sportrekning?

Del:  

Ok, dette er bare noe jeg personlig har engasjert meg i,men det er utrolig hvordan enkelte hester er mere uheldige med startsporene enn andre. Sikkert bare tilfeldig,men jeg skal komme med et eksempel. One More Flight har etter at han kom

til landet startet 21 ganger på autostart i norge inkludert dagens start på Bergen Travpark. Av disse startene så har han hatt spor 6,7 eller 8 hele 14 ganger. Bakspor to ganger , 9 og 12. De gangene hesten har stått i første rekke bak bilen så har det vært i spor 5-1-4-3-2. Kanskje ikke så rart at hesten bare hadde 2 seire i fjor og hele 11 andreplasser?
Heller ikke Lingo har vært spesielt heldig med sporene på autostart det siste året. De siste 17 startene på auto (fra 12.01.11) har resultert i 12 starter fra spor 6 og utover der startspor 11 og 12 (5 ganger til sammen) har vært mere regelen enn unntaket.
Det finnes flere eksempler,men jeg har valgt ut disse to. Så er det sikkert noen hester som bare er heldige med sporene også,men det har jeg ingen oversikt over enda. Synes bare dette er litt morsom statistikk og se nærmere på.

Noen andre som har synspunkter eller eksempler?

Mvh Terje Trysnes

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!