Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Jobb ledig/søkes

Timo Nurmos (17mars)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Sverige
Andreas Løvdal +46(0)729990202 eller Raili Nurmos +46 (0)703198890
Stall Timo Nurmos søker 3 personer ganske så umiddelbart. Det gjelder jobb som oppassere. Må klare av å jobbe hardt arbeid og av og til lange dager. Trenger endel hestevane men kjøreegenskaper er ikke så nøye bare han/ho klarer å kjøre treningsjobb hjemme på gården. Fine hester og jobbe med og bra, dyktige personal. Kjempeflott gård med 1000m rundbane, rakbane og treningsbakke på 800m. Bosted finnes. Leilighet. Kontakt meg Andreas Løvdal på tlf +46(0)729990202 eller på mail: andreassenlov1@hotmail.com eller Raili Nurmos på +46 (0)703198890 (Timos frue)timo@timonurmos.com (Timos mail)

Linda Toscano (3.mars)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

New Jersey
Mona 001 609 4681450
Linda Toscano Stable i New Jersey USA søker stallansatte umiddelbart. Vi er lokalisert en time sør for New York City og The Meadowlands Racetrack. Vi søker etter groomer som er minimum 21 år, har førerkort, kan gjøre seg forstått på engelsk og villig til å lære. Erfaring fra trenerstall er et pluss, men ikke avgjørende.Vi kan tilby deg å jobbe ned toppstammede travere og pacere i et avslappet miljø med mange ansatte. Det blir mye reising på løp til mange forskjellige baner og mange nye vennskap å finne.Finner du dette interessant, vær vennlig å ta kontakt med norske Mona.

Steinar Hammersborg (23.jan)

Adresse / sted

Telefon

Hjemmeside

Beskrivelse

2337 TANGEN
Steinar 90 79 44 45
Lærling søkes. Ønsker en travinteressert lærling til vår stall på Tangen. Her får man gode muligheter til å lære masse og jobbe med fine hester. Vi tilbyr rett så bra betingelser til rett person. Vi satser på unghester og har flere fine starthester i tillegg. Bolig finnes på stedet. 

Julie Azora Olsen (15.jan)

Telefon

E-post

Beskrivelse

SMS 93 65 46 18 så ringer jeg tilbake ved første anledning
Stallmedarbeider søker jobb Julie, 26 år, ønsker å flytte tilbake til Østfold, og ser i den forbindelse etter ny jobb. Holdt på med hest hele livet, jobbet med hest i 5 år, jobber i dag 100% på rideskole/privatstall i Vestfold. Har mest erfaring fra ridehest men type stall/gren spiller ingen rolle da jeg er lærevillig. Har tidligere trent travhester under rytter. Har selv en fjording jeg bruker til alt mulig. Utadvent, lærevillig, punktlig, stor arbeidskapasitet. Er også kurset sekretær og kan håndtere administrative oppgaver. Har i nåværende stilling en måneds oppsigelsestid fra den 1. i måneden. Lettest å kontakte meg via epost men også sms. 

Horni gård v Alf Stordal (21.des)

Adresse / sted

Telefon

Fax

Hjemmeside

Beskrivelse

1339 VØYENENGA
Alf Stordal 90 61 76 06
Mail: alf@horni.no
Horni gård v Alf Stordal søker etter stallansatt og/eller lærling. Vi kan tilby ett hyggelig og profesjonelt miljø med mange flotte hester og hesteeiere. vi har både egentrente og privat trente hester oppstallet. 2015 startet vi 51 løp , 18 første, 4 andre og 5 tredje premier. 2016 startet vi 30 løp,    9 første, 4 andre og 2 tredje premier. Stallen ligger meget sentralt til på Østlandet 20 min til Bjerke og 40 min til Drammen, Vi kan tilby bolig på gården, ha med egen hest, gode rutiner og ordnet arbeids tider, Ta kontakt for en uforpliktene prat.

Lars Magne Søvik (29.nov)

Adresse / sted

Telefon

Beskrivelse

Granum Gård Sandefjord
Lars Magne 90 79 15 07
Travtrener Lars Magne Søvik har flyttet sin virksomhet til flotte Granum Gård i Sandefjord. Han søker i den forbindelse en lærevillig lærling til å jobbe i teamet. Her får man jobbe med masse fine løpshester samt flere spennende unghester. Både varme og kalde. Stallen har hester som Remee La Marc, Ask Eld, Kenni Island, May Lucifer og Daarling Am. Her får du muligheten til å lære og samarbeide i et godt miljø. Ta kontakt for en hyggelig prat. 

Team Bullern/Malmin (28.okt)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Beskrivelse

Vestre Ådal
Kristian 91 85 86 46 Trond 90 69 22 68 Line 90 96 71 44
Har du lyst å jobbe hos en av norges mest suksessrike travtrenere i et av de største og beste stallmiljøer i landet? Team Bullern med Trond Anderssen og Kristian Malmin i spissen søker nå en ansatt til stallen i Ådal hvor man får jobbe med mange veldig gode hester sammen med rutinerte kolleger man kan lære mye av. Stallen har hatt kanoner som Thai Tanic, Megaman Neo, Thai Broadway, Yarrah Boko m.fl. og har ved en rekke anledninger vært landets mestvinnende. 

Team Øystein Tjomsland (20. september)

Adresse / sted

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Sørlandets Travpark
Team Tjomsland søker to heltidsansatte til Sørlandets travpark   Team Tjomsland har ledig en stilling som stallmedarbeider på Sørlandets travpark. Vi søker også etter en person med utvidet ansvar for personalet og andre nødvendig arbeidsoppgaver.. Vil du bli med på laget vårt og jobbe med toppindivider på en av Norges fremste tranerstaller. Du må være en ansvarsfull, pålitelig og arbeidsom person med erfaring, som virkelig brenner for travsporten. Gode betingelser for rett person, lønn etter avtale. Send gjerne mail til oystein@tjomsland.com så kontakter vi deg ved interesse.(Øystein) 932 34431 ~ (Kristian) 906 12473

Reanate Aarlie (5.september)

Adresse / sted

Telefon

E-post

Hjemmeside

Beskrivelse

Gomnes Gård, Røyse
Reanate 45 46 53 80
Lærling søkes!  - Ønsker du å jobbe i ett trivelig miljø der latter og humor er en stor del av hverdagen? - Er du glad i hester og trav? - Er du imøtekommende og pålitelig? - Vil du jobbe i team sammen med andre på både 2 og 4 ben?- Er du interessert i en variert hverdag med mestring og utfordringer? Stall Aarlie er en liten profesjonell trenerstall på Gomnes utenfor Hønefoss. Her er det alt i fra føll, avlshopper, unghester, problemhester, rehabiliterings hester og løps hester.  Her skal alle trives. Ansatte, eiere, samarbeidspartnere og ikke minst hestene!

Søker jobb trener, 1.mann eller hovslager i Europa (25.aug)

Telefon

E-post

Beskrivelse

Christian 0046 70 27 29 247
Jeg heter Christian Gustafsson, er 47 år, jobber nå som hovslager men er sugen på å begynne med trav igjen. Jeg har jobbet hos Erik Bergløf i 10 år, vært førstemann hos familien Goop i 8 år, vært hovslager hos Per Henriksen i 1 år og har vært hos Jori Turja i Italia. Har også vært privattrener i Norge og Tyskland i 2 år. Har vært så heldig å være med å trene opp mange stjernehester, har også 3 års erfaring hos veterinær Sven Renö. Har sertifikat BE CE og har selv vunnet ca 90 løp. Jeg er en glad og god värmlending og ring gjerne for en hyggelig prat.