Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Auksjonshester 2019

Nå kan du profilere din auksjonshest for hele travnorge på lTrav24.no. Ønsker du å vise frem din auksjonshest litt ekstra er det bare og ta kontakt med Trav24, via mail post@trav24.no,

Anniken eller Roy på tlf 90 57 19 76 og 986 191 86. For 1.500 kroner pr. hest (rabatt ved flere) får du plass i en stor banner på forsiden som rullerer mellom hestene, i tillegg kan man ha med to bilder, video, stamtavle og så mye informasjon som du ønsker på egen side som ligger i katalogen.

Klasseløpsauksjon vil bli avholdt på Bjerke Travbane fredag 6. og lørdag 7. september.

Katalog # 181 L.H. Tharos

Han er født og oppvokst hjemme på gården. Fra han ble skilt fra sin mor har han stått med en åringshingst. De har gått på egen utgang gjennom hele vinteren, med kontakt med andre hester.

Katalog # 169 Superhelt

Superhelt er en herlig åring med et meget godt gemytt.
Han har fått de beste forutsetningene siden han ble født. Stått på sommerbeite i stor flokk sammen med sin mor frem til han skulle

Katalog # 123 Zanasca

Zanasca er en flott mørkebrun feilfri åringshoppe, vokst opp sammen med Savini og Finetto på gården hos oss på Frogner. Hun har fått regelmessig markkurer og hovpleie.

Katalog # 151 Nibali

Nibali er en flott, feilfri og  velutviklet åringshingst, som har vokst opp sammen med Casartelli. Han har veldig fine bevegelser og viser fint gemytt. 

Katalog # 118 Savini

Savini (bilde) er en stor brun, flott og feilfri åringshoppe. Vokst opp sammen med Zanazca og Finetto på gården hjemme hos oss på Frogner. Hun har lange fine kodeben og meget elegante bevegelser. 

Katalog # 152 Casartelli

Casartelli er en stor velutviklet flott åringshingst med et jordvinnende trav og fint gemytt. Han har vokst opp sammen med Nibali.

Kat # 76 Marengo

Marengo er en brun storvokst og muskuløs hingst med et herlig gemytt. Han kommer fra den spennende franske hingsten Django Riffs første årgang. Ser man på morslaget så 

Kat # 58 Nan´s Cash

Nan´s Cash (bilde) er en herlig middels stor brun hoppe med nydelige bevegelser og et lett jordvinnende trav. Legger man til at hun har en stamtavle som overgår de aller fleste som

Kat # 117 Calhoun

Calhoun er en usedvanlig klok og kald type. Far Maharajah er utnevnt til Elithingst i Sverige. Mor Regina Esterel var et kjempetalent men fikk dessverre karrieren ødelagt tidlig på grunn av skade.