Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Unghingsthamner og hamning for unghopper

Del:  

Annonse: Unghingshamner og hamning for unghopper i regi Oppland & Omeng hesteeierforening sommeren 2015 er nå klar. Prøv de samme beitene som en rekke av de mest fremgangsrike oppdretterne har gjort i mange år. Vi kan tilby 

tre beiter med topp forhold som har huset flere klassiske vinnere. To lavlandsbeiter i nærheten av Starum og Gjørvik samt fjellbeite i nærheten av  Sikkilsdalen. 

1.Svarttjernhullet ved Storhøliseter, Skåbu, meget bra fjellbeite med gjeter. Det er åpent for 1-, 2- og 3-årige kaldblodshingster (varmblods kan ikke slippes her). 

Hingster i fjellhamna slippes lørdag 20.juni klokken 12:00 (med forbehold om vær/snø). Det kan bli aktuelt å slippe ca 15 hingster på et inngjerdet beite i nærheten den siste uken før slipp. 

Pris 2.200 kroner,-

Det blir samling av hingstene fredag 19.juni med bespisning og mulighet for overnatting på setra. Ta kontakt med Nils Ø. Vallesether via e-mail nils_vallesether@hotmail.com eller tlf: 416 71 188. 

2.Brennsætra Hamn, Totenåsen, Østre Toten med tilsyn. Kun for hopper av ulike raser. Slipp i begynnelsen av juni. Enkel bevertning i forbindelse med slippet. 

Pris 2.000 kroner,-

3.Nerby Hingstehamn ved Fluberg, med tilsyn. Kun for åringshingster. Slipp i begynnelsen av juni. 

Pris 2.000 kroner,-

------

Medlemmer av lag/forening tilknyttet NHF, har fortrinn. Medlemmer av Oppland & Omegn Hesteeierforening gis rabatt stor på 500 kroner pr. hest ved slipp av hingst/hoppe i Brennsætra, Nerby og Svarttjernhullet Hingstehamn. 

Dette gjelder også nye medlemmer = 100 kr for nytt medlemskap i 2015. Oppland & Omegn Hesteeierforening administrerer hamningene og har den praktiske gjennomføringen. 

To markekurer er inkludert i prisen. Gis ved slipping og midt i beitseseongen. 
OBS: Slaktefrist Ivomec/Ivermectin oral pasta = 14 dager.

Vaksinasjonskort og helseattest som egenerklæring kreves ved slipping. Markekur skal også gis 1 mnd før slipp. 

Fleksibel dato for henting av hingst/hoppe etter nærmere avtale. 

Hingstene slippes på eget ansvar, husk forsikring av hestene.

Innmelding innen tirsdag 26.mai 2015 mellom klokken 08:00 og 15:30 til Bente K. Lilleengen - tlf: 61 16 55 00 eller mail bente.lilleengen@nhest.no

PS: Frist for gjellbeite kan forlenges noe. 

Ilustrasjonsfoto (Ikke gjeldende beite): Trav24.no

Tips en venn