Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand Maria, Land MannKimberlee DotcomKolnes Brit, Prins AliVelvatter (US),   Belle Reine,  SacrificeNorsjø Janka, Holen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.N, BonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo Torkdahl, Bless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars Philip, HerlighetenFjell Fjollå, FjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: BonsoMiss PhotoLand MariaLand MannKimberlee DotcomKolnes BritPrins AliVelvatter (US),  Belle Reine,  SacrificeNorsjø JankaHolen TuppaBles OdinS.K.´s NordstjerneWik UnikGal O'lineFrøken Åse O.K.Thai LilacCirkeline C.NBonsoMc VetKingsrød BarskenWell MadeTangen IreneBivo TorkdahlBless YouTysvær TaraldQuality CommanderArverud LisaHusgars PhilipHerlighetenFjell FjollåFjellrypaRigel RokkLonegulletIzabell M.E.

Nå kommer Muscles Wiking B.Rs talenter

Del:  

Annonse: Catherine`s Camaro er en 2-års hingst etter Muscles Wiking B.R. som allerede er ferdig med sine to mønstringsløp. Det siste gikk han på 1.25.0/2100 volte (bildet) på Jarlsberg 8.mai men ryktene skal ha det til at stortalentet har vært langt under den tiden i trening.

-  Ja det stemmer sier eier og trener Henry Rorgemoen. Jeg var på jakt etter en unghest og ringte oppdretter selv om hesten ikke var annonsert for salg. Jeg likte Muscles Wiking B.R. som var en utrolig bra løpshest med kanonbra stamme.

    

- Jeg tror ikke ikke Catherine`s Camaro står tilbake for så mange av de amerikanske unghestene pr. i dag heller. Jeg har kjørt 1.19/2100 med hesten allerede og han har ingen problemer med å gå ned mot 1.10 på rettstrekka. Han er en kjempetalent med en herlig teknikk og speed. Akkurat hva men jakter når man skal ha en unghest.

 

- Jeg kjøpte hesten som 1-åring og kjørte ham inn direkte. Det var aldri noen problemer med ham. Hesten er snill som en hund med et utrolig herlig gemytt. For meg er dette en helamerikaner som er født i Norge. Nå skal vi trene muskler i ukene fremover og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen. Muscles Wiking B.R. har en veldig spennende stamme, jeg tror han vil slå til i avlen avslutter Rorgemoen. 

Muscles Wiking B.R. er tilgjengelig for norske hoppeeiere for en meget oppdrettervennlig pris gjennom Holtan Gård. Han vant stort sett alt som kan vinnes som unghest, bl.a. Kriteriet, Derby, Biri Oppdretningsløp og Europamesterskapet for 3-åringer. Han vant også kval og ble toer i Orsi Mangelli. 

Alebäck Stutteri var så fornøyd med hesten at de ønsket hesten tilbake i svensk avl i år. Men som sagt er hesten tilgjengelig også i Norge. 

Foto: Hesteguiden

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!