Rikstoto login:

Leangen 6.april

 

Dagens banker

V75-3: Her kommer dagens BANKER. 4.Mr X.F. Royal har nå fått tre løp i kroppen og vinnerformen er like ved. Ble prøvd med lette aluminiumsko på Kloster sist men det ble litt for lett og bussene måtte på før start da. Bullern sier til oss at det blir lette jernsko denne gang, ble kjørt innvendig da og passerte mål i fin fart med proppene igjen i ørene mot Classic Grand Cru og co. En bånn ærlig hest som svarer opp alt og alle her. Piler til tet her og leder hele veien.

Dagens outsider

V75-1: Vi har et herlig drag her. Stall Frode Hamre er i dødlig form om dagen og her starter 13.Estrella fra et veldig spennende spor. Hun er ikke superrask fra start men ok pluss så her sitter hun fort midt i feltet og ikke helt bakerst som sist. Hun har skjult form i kroppen og har vunnet på denne banen før.

V75-2: 13.Myklejenta ble faktisk plagsomt nærgående på selveste Røster sist før hun galopperte et lite stykke inn på oppløpet. Doble tillegg er aldri lett men det lange oppløpet på Leangen er en fordel.

V75-6: 6.Krusen toget på i dødens sist og imponerte, hesten har vært på Leangen flere ganger tidligere og imponert. Møter knallhard motstand her men er veldig god selv også, vår favoritt.

Intervjuer: