Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Tyve strake seire i boks

Sport
Del:  

Lesja Odin var megafavoritt til å ta sin tyvende strake seire på Jarlsberg i kveld. Trener og kusk Øystein Tjomsland tok det sikre fremfor det usikre i alle innledende faser av løpet.

Han kusket som en gud og serverte Moe Odin-sønnen et silkeløp i rygg på Silkespika fremover i angrep på sisterunden. Det var Tjomslands tidligere arbeidsgiver og læremester Eirik Høitomt som ledet løpet med sønnen Marius sin nyerværvelse Godtepåsen. Når Silkespika slo på galoppen i den siste svingen var det full fart fremover som gjaldt. 

Lesja Odin koblet fort et grep på en god Godtepåse og holdt på sin ledelse sikkert mot mål. Vinnertiden ble 1.26.4/2120 volte. Dette var som sagt Frithjof Riis 6-årings tyvende strake seire. Godtepåsen god toer mens Faks Blæsen endte på tredjeplass. Seieren var verdt 30.000 kroner og vallaken står nå med 362.000 kroner i grunnlag. Hvor langt kan dette gå?

Etter at vi skrev artikkelen, Hvem sprekker først, så har Jailhouse Banker gått på nederlag mens de fire andre, inkludert Lesja Odin bare har vunnet, eller ikke har startet noe mer. 

15.mai så det slik ut: 

Lesja Odin 19 strake seire
Global Undefeded 13 strake seire
Hillary B.R. 11 strake seire 
Orlando Classic 6 strake seire
Jailhouse Banker 5 strake seire 

Nå ser det slik ut:

Lesja Odin 20 strake seire
Global Undefeded 14 strake seire
Hillary B.R. 11 strake seire 
Orlando Classic 8 strake seire

Foto: Trav24.no

Tips en venn