Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Global Republic velkommen

Diverse
Del:  

Global Republic (bilde) har vunnet på 1.10.2 på norsk jord, det gjør dette glansbilde av en hest til en av de hurtigste vinnere noensinne. Han har egenskaper og en stamtavle som gjør ham til en fremtidshingst. Lynrask som få, 

lettplassert, en hest som tåler å gjøre mye jobb selv, som da han måtte åpne på 1.11 første tusen over full distanse i svensk V75 og kunne likevel vinne sikkert. 

Trav24 ønsker Global Republic velkommen i Hingstekatalogen

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2018. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Foto: Trav24.no

Tips en venn