Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Trav24 ønsker Donato Hanover velkommen

Avl
Del:  

Donato Hanover (bilde) er en av tidenes aller beste unghester. Han var den aller første som vant både Peter Haughton og Hambletonian. Han satte verdensrekord på 1.08.5 som 3-åring og ble årets hest både som

I 2015 blir han også avlschampion i Nord-Amerika. Han lager like gode hopper som hingster og er far til superhester som Shake It Cerry 2.8 millioner dollar, Check Me Out 1.9 millioner dollar, D`One 1.2 millioner dollar, Broadway Donna 1.2 mill dollar samt The Bank 1.1 millioner dollar. Weingartner, Your So Vain, Uncle Lasse, Designed To Be og Possess The Will er andre storløpsvinnere.

Trav24 ønsker Donato Hanover velkommen i Hingstekatalogen

For 3.000 kroner får din hingst en helsides annonse med stamtavle i tre ledd, to bilder, link til din nettside, beskrivende tekst om egenprestasjoner, evt. avkom og stamtavle samt link til artikler som omhandler din hingst etter eget ønske. Ønsker du video av løpene til din hingst kan vi også legge inn flere av dem i annonsen. 

Annonsen ligger ute helt til 1.august 2018. 

I tillegg rullerer bilder av hingstene på vår største bannerplass sentralt på forsiden til Trav24 hele sesongen. Hingstene vil også profileres via Trav24s Facebookside og Twitterkonto med tusenvis av følgere...

Ønsker du plass til din hingst, eller bare en prat om mulig annonse tar du kontakt med Roy på 986 191 86 eller via mail post@trav24.no. 

Det er også fullt mulig med egne bannerannonser for din hingst eller din hingstestasjon, da inngår plass i Hingstekatalogen for stasjonshingstene som en del av prisen samt superrabatt for listehingster. 

Vi har gode rabatter for de som har flere hingster. 

Har vi bilder av din hingst som du liker betaler du ingenting ekstra for det i annonsen. Ønsker du at vi formulerer tekst for din hingst så hjelper vi til med det.

Tips en venn