Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

To tripler å være stolt av

Sport
Del:  

Det er ikke ofte en og samme avlshingst har tre seirende avkom på samme dag. I går klarte både Revenue og Bork Odin den bedriften. Bork Odin til og med alle tre i løpet av kveldstravet på  

Klosterskogen. Når i tillegg Thai Tanic hadde to vinnere og Broadway Hall det samme skjønner man at det blir lite igjen til resten. 

Under lunsjtravet på Bjerke var det Renate Aarlie og Erlend Rennesvik som vant med hvert sitt avkom etter Revenue. S.M.K. Smashing og Kasper T.T. trenes av førstnevnte og Kim Pedersen. S.M.K. Smashing sikkert fra tet mens Kasper T.T. ganske så enkelt tok ned Eddie Arctous fra dødens. 

Så gikk ferden til Klosterskogen hvor storvokste Sugar Road og Åsbjørn Tengsareid fullbyrdet trippelen for Revenue allerede i det andre løpet.

Da overtok Bork Odin. Først ut var Siv Emilie Løvvold som sikret seg en noe overraskende seier i montéløpet med Høvding Jaros (bilde). Etter det fulgte Lykkje Birk opp med sin åttende seier i sin niende start for Vidar Hop før Faks Blæsen og Herman Tvedt vant det syvende løpet med innlagt galopp. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn