Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Tidsbonansa på Jarlsberg

Sport
Del:  

Vi er ikke helt ferdig med den strålende fartsfesten som fant sted på Jarlsberg lørdag. Flashing Boko (e.Ken Warkentin) og Holene Odin (e.Moe Odin) er to hester med enorm kapasitet.

Førstnevnte har vært bra en periode nå og banket rundt banen på 1.11.1/1609 auto. I følge kusk Hans Christian Holm hadde han kunne trave 10.4-10.5 om han hadde måttet lørdag. Da snakker vi en hest med drøyt 140.000 kroner i grunnlag som kom i mål med ørehetta på. Ikke rart Holm smilte etter løpet. Stall Øst & Litt Vest eier, mens deleier og trener er Severin Aarskog. Denne kommer til å vinne masse løp om han holder seg skadefri. En enorm hest som behersker alle distanser. Lørdagens seier var den sjette på tjueen forsøk. 

En annen hest som imponerte stort var Øystein Tjomslands Holene Odin. Hesten som nå er kjøpt av Sanda Racing Stable Aktiebolag har alltid vist fin kapasitet og fart, men ikke slik som på lørdag. Da var det en helt ny hest. I regi den tidligere stallgutten til Eirik Høitomt, som hadde hesten i trening inntil nylig. 

Etter en enorm oppvarming var det nok mange som endret sine bonger og dekket opp storfavoritten Torben. Og varmingen var ingen bløff. I selve løpet var det Norsjø Kongen som ledet i hardt tempo. Når Tjomsland slapp til sin nye elev gikk det virkelig unna. De andre stod nesten stille ned oppløpet. Når målstreken ble passert stoppen klokkene på 1.22.9/1609 auto. Fra før stod 6-åringen med en rekord på 1.24.2. Morten og Hilde Solbrekke er oppdrettere. Dette var Holene Odins tiende seier. 

 

Foto: Trav24.no

Tips en venn