Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Stor trafikk i Hestemarkedet

Diverse
Del:  

For et par dager siden mottok vi en sms som er vist nedenfor. Daglig kommer det inn hester for salg og daglig omsettes hestene til nye eiere, som stadig får suksess 

med sine nyervervelser. 

Løpshester, unghester og avlsdyr samt noen andelshester i ny og ne. Det er stor trafikk på våre sider og det er i nedgangstider man skal satse. Topphester som Roli Eld, Greisvinn (bilde) m.fl. er kjøpt via vårt Hestemarked. 

"

SMS: Hei, du kan skrive solgt på hesten min, så slipper jeg enda flere telefoner. Enorm respons via Trav24. La ut hesten via annen nettside uten å få en telefon. Takk for hjelpen!

"

For bare 199 kroner ligger din annonse ute i opp til fire uker om nødvendig. Da får man med opp til tre bilder, ubegrenset med tekst, stamtavle i tre ledd og all kontaktinformasjon. 

Ligger det video av din hest på YouTube så kan den nå også vises i annonsen. Da sender dere oss en mail samtidig som dere publisere annonsen så fikser vi det. 

Finn din drømmehest du også i travsportens mest populære Hestemarked. Trenger du hjelp til å få ut din annonse tar du bare kontakt. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn